15-03-2012, 01:29 PM
Mi se pare ca e bazat pe cam aceeasi reteta ca si House si The Mentalist, male lead e un geniu neinteles, opereaza in mare parte cu metode neobisnuite - si conform conventiilor sociale de bun simt, absolut indoielnice si deplasate - not handsome, dar carismatic, care a avut ceva foarte marcant in trecut si traieste cu o povara imensa pe umeri, tinut totusi in frau de a strong woman cu care se sugereaza vag o legatura amoroasa. Si da, e o reteta de succes, mi-a placut la nebunie serialul.
Nu pot sa spun ca am invatat sa citesc un om mai bine, dupa ce l-am vazut, unele episoade de doua ori chiar, dar I enjoyed watching it.
Din cate am inteles, nu va mai aparea si un sezon 4, asta pe undeva ma intristeaza, dar pe undeva ma bucura, fiindca decat sa-l strice, mai bine il lasa asa, in coada de peste si pe noi cu pofta in cui.
Nu pot sa spun ca am invatat sa citesc un om mai bine, dupa ce l-am vazut, unele episoade de doua ori chiar, dar I enjoyed watching it.
Din cate am inteles, nu va mai aparea si un sezon 4, asta pe undeva ma intristeaza, dar pe undeva ma bucura, fiindca decat sa-l strice, mai bine il lasa asa, in coada de peste si pe noi cu pofta in cui.