Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Joker

Sa vedem ce avem noi aici...
Scriitoare de stiri de scandal te fac. Am zis. Acum, mi-a placut capitolul, mai ales pentru ca ai echilibrat bine modurile de expunere, avand in vedere ca in primele capitole trebuie sa se prezinte situatia initiala, ca sa stim de la ce incepe totul.
Alexis a noastra pare decisa sa iasa din tipare, ceea ce explica ceea ce ai spus in prolog. Pare o fire nonconformista si putin dificila, din moment ce nu prea are prieteni. Colegii aia doi ai ei mi se par tare simpatici, n-am mai auzit de liceeni care citesc ziarul. Oricum, ideea cu "Joker loveste din nou" a fost o introducere tare buna a personajului respectiv(da, da, si eu banuiesc ca Alexis e Jokerul). La descrierea hainelor ai exagerat putin cu alb si negru, mai bine ai fi zis ca era ca o tabla de sah si gata :D.
Modul in care ai scris sfarsitul capitolului are mereu efect. Acea fraza lasata in aer care ar putea insemna 1000 de lucruri... Astept continuarea ca sa vad ce se mai intampla. Bafta la scris! ^^
[Imagine: I_Support_Imagination_stamp_by_c3ph31d.gif] [Imagine: 695027nqwnxm77i3.gif][Imagine: Stamp___Not_Feminine_by_foxlee.png]
[Imagine: tumblr_m8qx755uMl1r49gcn.gif]

Răspunsuri în acest subiect
Joker - de Leontina - 05-03-2012, 09:29 PM
RE: Joker - de Miss M - 11-03-2012, 02:25 PM
RE: Joker - de Leontina - 13-03-2012, 09:38 PM
RE: Joker - de Me_Samy - 13-03-2012, 10:13 PM
RE: Joker - de Miss M - 14-03-2012, 08:47 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)