Hey, am observat că ai adus continuarea la acest minunat ficuleț. Îmi place cum scrii, ai o cursivitate bună, dacă pot spune așa. Să înțeleg, prin deducerile mele de Sherlock Holmes, că Alexis este Joker-ița(he he), iar cei doi baieți o să încerce să o demaște facând poză, dar neștiind defapt că este ea.
Greșeală de tastare: Focea= Vocea, singura pe care am ochit-o de altfel.
De comentat, nu prea am ce zice, negativ, doar că descrierea lui Joker a fost cam trasă de par, în sensul că au fost prea multe idei cu alb și negru încat mă pierduseși la un moment dat. Puteai spune simplu: „era îmbracată precum jokerii de la carții”. Capitolul nu a cuprins decat o idee, simplă și mi-a placut pentru că la final ne-ai lasat in suspans.
Cam atât am avut de spus. La revedere!
Baftă!
Greșeală de tastare: Focea= Vocea, singura pe care am ochit-o de altfel.
De comentat, nu prea am ce zice, negativ, doar că descrierea lui Joker a fost cam trasă de par, în sensul că au fost prea multe idei cu alb și negru încat mă pierduseși la un moment dat. Puteai spune simplu: „era îmbracată precum jokerii de la carții”. Capitolul nu a cuprins decat o idee, simplă și mi-a placut pentru că la final ne-ai lasat in suspans.
Cam atât am avut de spus. La revedere!
Baftă!
Samy fu` a`ci!
~Marele meu fratior mai mic: Stefuu~ :smart:
`Mica mea surioara mai mare: Wanna` :bv:
*Sora mea geamana: Me_Amy* :love:
~Marele meu fratior mai mic: Stefuu~ :smart:
`Mica mea surioara mai mare: Wanna` :bv:
*Sora mea geamana: Me_Amy* :love: