12-03-2012, 10:53 PM
Păi eu sunt deabea la sezonul 2 episodul 4. Este foarte mişto serialul. Îl ador pe Eric... e aşa sexy, bad boy şi dulce cu Sookie. Mi se pare că Eric e mai potrivit pentru Sookie, e mai tânăr decât Bill. Practic am zis o idioţenie, pentru că Bill e mai tânăr ca el, dar a fost transformat când era mai învârstă decât Eric. Totuşi optez pentru Eric, şi în carte ( le-am citit pe toate ) se pare că el şi Sookie vor forma un cuplu.
Prima oară când am văzut serialul, primele episoade mi-am zis " what the f**k is going on ? " după care am mai vizionat câteva episoade şi totul s-a redresat. Oricum, serialul este palpitant şi extrordinat. Actorii sunt unii pe care nu îi ştiam dar chiar fac o treabă bună.
Recomand să vă uitaţi.
Prima oară când am văzut serialul, primele episoade mi-am zis " what the f**k is going on ? " după care am mai vizionat câteva episoade şi totul s-a redresat. Oricum, serialul este palpitant şi extrordinat. Actorii sunt unii pe care nu îi ştiam dar chiar fac o treabă bună.
Recomand să vă uitaţi.

![[Imagine: tumblrmdccrvfsbc1r0b3k3.jpg]](http://img29.imageshack.us/img29/2136/tumblrmdccrvfsbc1r0b3k3.jpg)
Is death