Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Caracterizeaza userul de deasupra (2)

Edit: Lia
Dupa cum mi-am facut deja un comportament cunoscut pe aici ca judec cartea dupa coperti si ca vreau sa imi fac dreptate, prima impresie pe care am avut-o despre tine a fost ca esti directa ( si nu m-am inselat in privinta asta 21 pe mine nu ma deranjeaza, mi-a placut critica in limita bunui simt, sau personalitatea ta directe, astfel stiu ce ii deranjeaza pe oameni si incerc sa ma schimb, dar hai, gata, ca nu trebuie sa vorbesc despre mine, ci despre tine ). Mi se parea ca te legi de orice face o persoana, ca e bine, ca e rau, dar am inteles gresit, tu doar participai cu o parere. In fine, parerea mea s-a schimbat despre tine. Esti prietenoasa, dar nu prea lasi sa se vada asta din prima si te implici mult pentru forum, ceea ce apreciez. Nu te lasi descoperita prea usor.
Ajuti lumea daca iti cere ajutorul, oferi sfaturi si... cam atat as putea spune despre tine. Nu am vorbit prea multe, de abia daca am schimbat o vorba, dar esti interesanta, ca sa zic asa, ai un comportament care se face remarcabil. Imi place iarasi mult la tine ca te faci auzita.
Mi-ai dat impresia de o persoana sensibila, asta fiindca te pasioneaza fotografia si dupa modul cum faci asta, dar si o persoana optimista si care merge inainte, fara sa tina prea mult cont de vorbele celor din jur. Adica mergi dupa propriile principii. Am inteles ca ti se zice scorpie (aici vine partea grea), dar nu mi se pare ca esti, doar lasi impresia ca esti mai dura, cauza nu o stiu. Poate iti place sa lasi pareri diferite fata de cum esti cu adevarat, sau poate chiar asa esti tu.
Well, as mai continua, dar dupa cum am zis, nu am vorbit prea multe ca sa descopar si alte laturi ale tale.

PS: Sper ca nu am dat-o-n bara. Zic asta pentru ca ma exprim cam prost si poate iarasi m-am facut inteleasa gresit.

Răspunsuri în acest subiect
RE: Caracterizează userul de deasupra (2) - de yulobo - 06-08-2011, 10:02 PM
RE: Caracterizează userul de deasupra (2) - de Aly - 20-08-2011, 01:43 PM
RE: Caracterizează userul de deasupra (2) - de Rain - 11-03-2012, 10:43 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Minciuna despre userul de deasupra Shiva 42 52.874 27-01-2012, 12:14 AM
Ultimul răspuns: Lia
  Trezeste-te, arunca, hraneste & deseneaza userul de deasupra. Aly 2 2.954 25-01-2012, 04:06 PM
Ultimul răspuns: Ryuu

Utilizatori care citesc acest subiect:
19 Vizitator(i)