11-03-2012, 09:38 PM
Imi placeee! Pentru primul fic yaoi chiar e bun. Vreau sa vad insa mai multe idei originale de acum incolo. Atat titlul cat si povestea m-a atras, probabil din cauza lui Luke care e cam golanas. :> Anyway, ma bucur ca titlul are o legatura cu continutul ficului... Imi era tare teama ca ai uitat acest detaliu cam semnificativ pentru tine si cititorii tai. Ei bine, te pricepi sa prezinti varsta personajului, numele, descrierea si cate putin din fiecare prin diferite mijloace, fara sa spuna singur asta. Descrierea e bunicica, dialogul cam sec, dar cred ca vor urma mai multe replici de acum incolo. Din primul capitol nu pot afla prea multe, dar presimt ca va fi ceva foooarte frumos. Sper sa nu renunti la fic si sa scrii la fel.
Apropo, imi place si Derek si numele si pierceul sau din limba. Sunt sexy amandoi. <3 Vreau nextul, cu toate ca am zis-o prea devreme. xD
Apropo, imi place si Derek si numele si pierceul sau din limba. Sunt sexy amandoi. <3 Vreau nextul, cu toate ca am zis-o prea devreme. xD