11-03-2012, 06:58 PM
numele: Dana - Cornelia
varsta: 17 ani, mă mişc spre 18 ani
anime preferat: Hmm... Naruto, Inuyasha, Kaleido Star, Shugo Chara
personaje preferate: Sora, Naruto, Sakura, Tsunade, Amu, Ikuto şi ar trebui să mă opresc. Lista e lungăă...
ce gen de mancare preferi? Nu mă dau în vânt după fast-food: nu zic că nu consum, dar foarte rar. Dacă mănânc de 2 ori pe an fast-food e bine . Prefer mâncarea gătită, salate: fructe şi/sau legume, dar nu pot lipsi dulciurile.
ce gen de muzica preferi? k-pop, pop, rock. Mai simplu: fără manele şi populară ^^
ce materie iti place? Nu mai am aÅŸa ceva de cum am intrat la liceu :]]
ai prieten/a in sensul de iubit/a? să zicem da...
cati ani are? 22 de ani
ce ochi are? căprui
dar tu? ochii căprui
va intelegeti bine? da
cand v-ati intalnit? Acum o lună
va place acest forum? Da, îmi place. E primul forum anime pe care mi-am făcut cont.
in ce clasa sunteti? clasa a XIa, încă un an mai am.
cum ati dat de forum? Căutam nişte rochii şi s-a întâmplat să dau de un fan fic şi nah... aşa am ajuns aici.
sunteti mod , mod global,FFS sau un simplu user pe acest forum? Moderator, secţiunea Anime.
cate posturi aveti? 269
cate ban-uri ati primit? Nici unul ^^
vrei sa fim prieteni? Sure ^^
varsta: 17 ani, mă mişc spre 18 ani
anime preferat: Hmm... Naruto, Inuyasha, Kaleido Star, Shugo Chara
personaje preferate: Sora, Naruto, Sakura, Tsunade, Amu, Ikuto şi ar trebui să mă opresc. Lista e lungăă...
ce gen de mancare preferi? Nu mă dau în vânt după fast-food: nu zic că nu consum, dar foarte rar. Dacă mănânc de 2 ori pe an fast-food e bine . Prefer mâncarea gătită, salate: fructe şi/sau legume, dar nu pot lipsi dulciurile.
ce gen de muzica preferi? k-pop, pop, rock. Mai simplu: fără manele şi populară ^^
ce materie iti place? Nu mai am aÅŸa ceva de cum am intrat la liceu :]]
ai prieten/a in sensul de iubit/a? să zicem da...
cati ani are? 22 de ani
ce ochi are? căprui
dar tu? ochii căprui
va intelegeti bine? da
cand v-ati intalnit? Acum o lună
va place acest forum? Da, îmi place. E primul forum anime pe care mi-am făcut cont.
in ce clasa sunteti? clasa a XIa, încă un an mai am.
cum ati dat de forum? Căutam nişte rochii şi s-a întâmplat să dau de un fan fic şi nah... aşa am ajuns aici.
sunteti mod , mod global,FFS sau un simplu user pe acest forum? Moderator, secţiunea Anime.
cate posturi aveti? 269
cate ban-uri ati primit? Nici unul ^^
vrei sa fim prieteni? Sure ^^