Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Joker

Fic nou, fic nou, fic nou !
Gata, ma calmez.
Incepem cu titlul. "Joker" imi inspira multe lucruri, avand in vedere sensurile cuvantului acestuia. Poate fi o marioneta, un personaj malefic, de toate. Ca atare titlul atrage atentia si ma face sa-mi creez mai multe idei legate de continutul ficului.
Prologul. Imi place felul in care ai exprimat parerea fetei despre toti oamenii care incearca sa ramana in tipare. Ai indus, cu sau fara voia ta, ideea ca toata lumea incearca sa ramana in umbra, nu mai exista nimic iesit din comun. Ceea ce mie mi se pare adevarat.
Acum, desi nu ai spus nimic exact, pot presupune ca fata aceasta are ceva diferit, de unde si parerea ei despre ceilalti. De asemenea am remarcat faptul ca ea pare sa stie ceva ce oamenii normali nu stiu, ca un fel de lume ascunsa a orasului, ceea ce ma face si mai curioasa in legatura cu "secretul" acesteia.
Greseli nu ai avut, descriere a fost suficienta si foarte frumoasa. Nu stiu ce as mai putea spune, decat faptul ca astept primul capitol ;;). Spor la lucru!
[Imagine: I_Support_Imagination_stamp_by_c3ph31d.gif] [Imagine: 695027nqwnxm77i3.gif][Imagine: Stamp___Not_Feminine_by_foxlee.png]
[Imagine: tumblr_m8qx755uMl1r49gcn.gif]

Răspunsuri în acest subiect
Joker - de Leontina - 05-03-2012, 09:29 PM
RE: Joker - de Miss M - 11-03-2012, 02:25 PM
RE: Joker - de Leontina - 13-03-2012, 09:38 PM
RE: Joker - de Me_Samy - 13-03-2012, 10:13 PM
RE: Joker - de Miss M - 14-03-2012, 08:47 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)