10-03-2012, 09:01 PM
Deci trec si eu pe aici. Am ramas prostita cand am citit sincer. Ce s-a intamplat cu Yn? ma refer la cel tandru si iubitor! unde a disparut?! s-a evaporat asa pur si simplu? Pff. Bietul Akita. Cred ca se simte oribil. Da' chiar asa... pe cine a ajuns el sa iubeasca? un mincinos... (daca inainte il admiram pentru ca i-a dat una lu Saren, acum il urasc!!). Eu tot nu inteleg de ce se poarta asa cu micutul Akita, de fata cu roscatul asta. Care apropo, cum l-ai descris... mi se pare delicios! (si in comparatie cu el, eu ador timizi).
Eh, vreau sa vina nextul cat mai repede, pentru a afla mai multe. Si inca ceva, tot nu inteleg ce treaba are Yn cu Matei. De ce ar vrea sa afle informatii despre afacerea lui? Vrea sa il 'infunde' ? daca da, oricum o merita. Da' si Yn merita o bataie pentru cum s-a comportat acum. Cum sa-l lase pe altul sa-l atinga pe 'iubitu' lui?! E un porc!
Cum spuneam, astept next. Pana atunci iti urez; bafta la tastat. Pupici si Ja nee.
Eh, vreau sa vina nextul cat mai repede, pentru a afla mai multe. Si inca ceva, tot nu inteleg ce treaba are Yn cu Matei. De ce ar vrea sa afle informatii despre afacerea lui? Vrea sa il 'infunde' ? daca da, oricum o merita. Da' si Yn merita o bataie pentru cum s-a comportat acum. Cum sa-l lase pe altul sa-l atinga pe 'iubitu' lui?! E un porc!
Cum spuneam, astept next. Pana atunci iti urez; bafta la tastat. Pupici si Ja nee.
Boys love.