Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Da-mi o camera de fotografiat si timp liber

#4
helloooo. Comentez toate pozele, in ordinea postarii.
1: Dupa mine e cea mai reusita poza a ta, cu exceptia calitatii care lasa de dorit. Privirea pierduta a fetei se potriveste cu efectul, exprimandu-mi eleganta. Ai grija la calitate data viitoare.
2: Spre deosebire de cealalta, aceasta e destul de buna din punct de vedere tehnic -cu exceptia luminii date e blit, care strica tot-, dar ..atat. Nu exprima nimic si asta e un mare minus.
3: Pare taiata -poate chiar e-. Ar fi aratat mai bina daca in spatele fetei s-ar fi vazut o parte verde cu iarba si niste pomi. Dar asa cum e acum, nu e bun unghiul. Tu ar fi trebuit sa o evidentiezi pe tipa.
4: In poza aceasta nu ai facut nimic. Contrastul e jalnic, nici macar contrastul dintre cer si zapada nu se vede. Jumatatea de pom din dreapta imaginii e in plus si putea fi evitat. Animalul -nu imi dau seama ce e-, care trebuia sa iasa in evidenta, fiind personajul principal, abea se vede si face parte din decor.
5: Idea este buna, nu grozava, dar buna. Executarea e proasta, lafel si calitatea. Ai grija unde faci pozele, macar sa ai lumina buna -blitul nu te ajuta prea mult aici- si un fundal acceptabil care sa aiba putina legatura cu imaginea -aici nu e cazul, dar vorbesc la modul general-.
6: Nici nu vazusem oamenii 21. Daca familia voiai sa o evidentiezi schimbai unghiul si foloseai zoom'ul. Nici daca "protagonistul" era manastirea nu e bun unghiul. Mi se pare miscata, ceea ce nu e acceptabil intr-o poza -in cele din oglinda cred ca merge, nu stiu, nu fac asa ceva 39-.

Cam atat acum. Revin cand pui altele. Bafta in continuare! pupic
:bye:
[Imagine: YWk6O.jpg]



Răspunsuri în acest subiect
RE: Da-mi o camera de fotografiat si timp liber - de Alicia - 09-03-2012, 08:26 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  ce faci tu in timpul liber?:-/ Ryuu 2 3.197 25-11-2008, 05:51 PM
Ultimul răspuns: Heratcher.21q


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)