25-02-2012, 02:50 PM
Trebuia să vin mai devreme, dar mi-a fost lene È™i corpul a fost întoxicat cu o chestie relativ banală numită oboseală care m-a È›intuit la pat pentru o bucată de vreme. Dar sunt aici È™i să È™tii că nu am ratat nici un capitol scris până în prezent cu toate că nu am comentat din motivele precizate mai sus. Revenind la ce doream să spun. Mi-a plăcut ce s-a întâmplat până acum. Până vei aduce tu nextul am să visez la o presupusă întâlnire a lui Jesse cu Kyle È™i amânarea afacerii dintre cele două companii pe motivul aruncării lui K afară din casa părintească È™i toate ca toate, J fiind nervos pe un motiv aÈ™a extrem de banal în ochii mei de cititor È™i adept al drepturilor omului È™i gaylor din întreaga lume. Ca fapt divers taică-su e un nenorocit. ÃŽÈ™i varsă toate încrederea în acea târfă ( căci un cuvânt mai frumos nici că se putea ) în locul fiului său. Nu È™tiu ce adjective ar merita omul ăsta. ( Realizez că e ficÈ›iune È™i că ai un talent marfă la a scrie niÈ™te evenimente palpitante din domeniul yaoi ) Să înÈ›eleg că taică-su este homofob. I-am putut simÈ›i repulsia È™i ura față de propriul fiu amestecate cu dezamăgire. De parcă fiu-su este o marionetă È™i ar trebui să fie om de afaceri cu o târfă bleagă lângă el aÈ™a ca părintele acestuia ( numai părinte este ) Evaluând caracterul tipului Lancaster pe o perioadă îndelungată de timp mă simt îndatorată să spun că îl urăsc. ÃŽl detest pentru că se uită la cine È™tie ce donâ€È™oare provenite din neamuri de fufiÈ›e È™i își concentrează atenÈ›ia asupra acesteia umplându-i buzunarul È™i egoul ( asta mai mult ca orice ) È™i lăsându-È™i fiul de izbeliÈ™te, dar are pretenÈ›ia să îi calce pe urme. Stai aÈ™a nenea că ceva nu merge. E putred pe aici în Danemarca un anume lucru. S-a purtat urât. Poor baby. My poor baby. Săracul sper că cineva o s-l înveselească ( bătând apropo spre Ray ) Să È™tii că nu m-ar uimi dacă ar tăia legătura cu Lancaster după toate astea. Ar merita omul ăla după munca depusă. Să fim serioase. Dacă nu era fiu-su, nenea R nici nu se uita la firma ăluia, dapăi să mai încheie afaceri cu acesta. ÃŽn opinia mea a avut o atitudine de zici că cei. Tare aÈ™ vrea un moment aÈ™a dramatico-romantic dintre cuplul meu favorit È™i cu toate astea să afle È™i J cu cine încheie afaceri ( dacă stăm să ne gândim everyone from Newcrest crew is homosexual ) Ray, Jesse, Black and so on.
-