Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Jocuri periculoase

Capitolul 3

Am ajuns in L.A de ieri si nu am facut altceva decat sa stau inchisa in camera din cauza ca managerul meu crede ca nu ar trebui sa ies decat atunci cand voi tine concertul meu,adica in seara aceasta.Sper ca nu va fi o imbulzeala sufocanta de sa nu poti nici macar sa oftezi ca cineva sa tipe”vezi ca-mi sufli in ceafa”(vai ce sa zic ma scuzi ca-ti respir aerul,nu stiam ca scrie pe tine “nu te apropia ca musc”).Mi-am petrecut alte cinci ore citind o carte,ascultand muzica sau ,pur si simplu, privind tavanul.Nu-mi vine sa cred ce plictiseala,stau inchisa mai ceva decat la inchisoarea federala.M-am uitat la ceas si mai erau inca doua ore pana la concertul meu.M-am decis sa merg sa fac o baie si sa incerc sa scap de bine cunoscutele emotii de dinaintea spectacolului.

Am iesit din baie avand doar un prosop pe mine si cautandu-mi niste haine care sa le port pana la locul unde voi sustine concertul,acolo schimbandu-ma in hainele de scena.Imi gasesc un pantaloon de trening negru trei-sferturi si un tricou lung si larg de culoare alba,in picioare avand niste adidasi albi cu modele negre.Parul mi l-am prins intr-o coada simpla pe partea stanga a capului.Aud un ciocanit in usa eu indreptandu-ma imediat spre ea stiind ca Matt este cel care ma asteapta.Mi-am luat rucsacul si am iesit din camera indreptandu-ma impreuna cu Matt spre iesirea hotelului unde ne astepta o masina neagra.

Ajunsa la locul unde va trebui sa tin concertul am putut vedea cum oamenii se inghesuie,practic calcandu-se in picioare unul pe celalat pentru a putea intra.Asa oameni mai rar intalnesti,parca ar fi animale nu altceva.Masina opreste intr-un loc mult mai ferit in care nu trece mai cam nimeni.Matt ma conduce spre intrarea in cladirea imensa .Ajunsa in cabina mea ,m-am schimbat si m-am indreptat spre trupa mea de dansatori incepand sa vorbesc cu ei despre diferite subiecte cum ar f ice au facut de cand au ajuns in Los Angeles si alte prostii.Dupa o discutie de aproximativ o ora am fost anuntati ca spectacolul este pe cale sa inceapa eu simtind cum emotiile isi fac simtite prezenta.Bataile inimii au devenit din ce in ce mai dese,simtind cum aceasta ar putea sa-mi sara din piept aterizand pe undeva pe podea putand fi calcata in picioare.Am simtit o mana pe umarul meu si am tresarit intorcandu-mi capul rapid pentru a-l vedea pe Matt zambindu-mi linistit.

-S-a intamplat ceva?Daca nu te simti bines a stii ca putem amana concertul.imi zise acesta pe un ton calm si linistit continuand sa-si tina man ape umarul meu in timp ce pasea incet pana cand ajunse in fata mea privindu-ma atent si analizandu-ma parca vrand sa observe ce anume este in neregula cu mine.Isi ia mana d epe umarul mei si imi ciufuleste usor parul eu uitandu-ma la el cu un semn de intrebare.

-Sunt bine ,sunt asa cum bine stii doar emotiile de dinaintea spectacolului deci nu ai de ce sa te ingrijorezi.Oricum am oarecum ceva experienta in domeniu .II zic cu o privire serioasa si un ton la fel de serios pentru a-mi putea sustine spusele de mai devreme.Desi par o pustoaica Matt,sa stii ca sunt destul de matura si ma pot descurca si singura.Zicand acestea trec pe langa el indreptandu-ma spre scena unde eram asteptata de miile de fani ce strigau eu neputand sa inteleg nimic.

Concertul a inceput,emotiile au disparut incet ,eu nedandu-mi seama cand s-a intamplat asta.Melodie dupa melodie,dans dupa dans ma simteam din ce in ce mai epuizata,respiratia devenindu-mi din ce in ce mai sacadata datorita eforturilor depuse pentru a canta si pentru a dansa in acelasi timp.In timpul concertului am zarit un tip brunet si inalt care mi se parea cunoscut ins ape care nu imi aminteam unde l-am vazut.Acesta se uita la mine hipnotizat de parca nu a mai fost la un concert in viata lui vazand o vedeta.Pe tot parcursul concertului am incercat sa-mi amintesc unde l-am mai vazut .Deodata amintirile au inceput sa apara rand pe rand eu incruntandu-ma usor simtind cum incepe sa-mi clocoteasca sangele in vene.Nu era nimeni altul decat nenorocitul din aeroportul din Seoul.

Spectacolul se terminase dupa doua ore eu iesind de pe scena si indreptandu-ma spre cabina unde m-am schimbat mai repede decat sunt obisnuita simtind nevoie sa plec din acel loc.In minte imi revine imaginea aluia ,privirea aia sufocanta ma urmarit pe tot parcursul concertului fara sa ma scape din ochi nici macar o nenorocita de secunda.Am deschis usa sa plec insa in graba mea m-am ciocnit de Matt acesta punandu-si instinctive mainile pet alia mea pentru a nu cadea sis a ma lovesc.Ma urc impreuna cu acesta in aceeasi masina cu care am venit ,eu uitandu-ma pe geam urmarind cladirile pe langa care treceam cu viteza neavand timp sa ma uit atent la vreuna dintre ele.Masina s-a oprit eu dandu-ma jos imediat si indreptandu-ma cu viteza spre intrarea hotelului nevrand sa stau afara sa fiu asaltata de cine stie ce reporter care urmareste un subiect care s ail faca celebru.

-Leah,stai!il aud pe Matt strigandu-ma eu oprindu-ma insa intorcand doar capul usor intr-o parte uitandu-ma la el cu coada ochiului.Nu vrei sa mergi cu mine sa bem o cafea?Nu este nevoie sa mergem cine stie unde,cutreierand Los Angelesul pentru a cauta un local decent,putem merge la restaurantul hotelului.Ce zici?ma intreba zambindu-mi usor cu o privire care ,sincer nici nu putea sa o descifrez.Poate o fi fost din cauza suvitelor ce ii acopereau ochii.

-Pai,de ce nu?zic eu zambind fortat insa nu mi-a iesit decat o strambatura.Nu aveam dispozitia necesara pentru nimic din cauza individului aluia.Daca il mai vad o singura data ii voi smulge parul din cap ,fir cu fir si il voi “expune” asa chel cum va fi undeva la inaltime pentru a-l admira tot orasul.Asta daca nu ii va orbi datorita becului din cap.

Am intrat in restaurantul hotelului si asezandu-ne la masa ,eu fiind prea concentrate ca sa analizez stilul in care a fost decorat restaurantul.Se pare ca este acelasi design ca sic el din restul hotelului.Adica,de ce m-ar mira?Intreg hotelul este la fel.Am continuat sa-mi beau cafeaua incercand sa particip cat de cat la discutia pe care incerca Matt sa o faca ,eu fiind paralela insa nestiind de ce.Deodata atentia mi-a fost atrasa de doua persoane care au intrat pe usa restaurantului.Nu era nimeni altul decat tipul arrogant alaturi de o fata roscata,care arata destul de bine.Acestia ne-au zarit indreptandu-se spre noi,tipul avand un ranjet cam ciudat pe fata iar tipa,ei bine tipa zambea fericita uitandu-se la mine.

-Salut,nu va deranjeaza daca ne asezam si no ila aceeasi masa cu voi nu?ne intreba tipul continuand sa ma priveasca cu ranjetul ala tamp pe fata.Matt,de cand nu ne-am vazut prietene.Ma intrebam pe unde ai plecat fara sa-mi zici macar un amarat de “la revedere” sau “adio” daca planuiai sa te muti si sa nu ne mai vedem vreodata.zise acesta dintr-o singura suflare punandu-I o mana pe umarul lui Matt care avea ochii larg deschisi ,parca fiind speriat de moarte.Acesta era alb ca varul la fata continuad sa aiba ochii larg deschisi pana cand roscata a deschis gura.

-Imi pare bine,eu sunt Ellie,imi spuse roscata intinzand mana spre mine zambindu-mi prieteneste.Am fost la concertul tau din seara asta si pot zice ca stralucesti practic pe scena.Ai un talent innascut si o voce incredibila.De coregrafie sa nu mai zic,continua aceasta cu laudele dandu-mi seama ca este o fana infocata de-a mea insa care nu se comporta c ao disperata sis a inceapa sa tipe pe aici.

Am dat mana cu aceasta si i-am zambit iesindu-mi din nou o strambatura eu indreptandu-mi privirea spre ceasca mea de cafea abtinandu-ma sa nu-l injur pe tipu’ brunet cu nasul pe sus(la cat de sus il are nu m-ar mira daca s-ar impiedica,nici macar n-ar fi o pierdere).S-au asezat amandoi la masa eu simtind déjà cum nu mai aveam stare pe scaun.M-am ridicat usor si i-am anuntat ca m-am dus la baie.Am intrat in incapere dand drumul la robinet si udandu-mi fata pentru a ma linisti putin.Aud cum usa se deschide semn ca a mai intrat cineva in incapere.Ma uit in oglinda unde observ reflexia brunetul.Ma intorc deodata spre el incruntandu-ma.

-Daca nu stii sa citesti amice asta este baia femeilor.Dar oh am uitat tu esti doar un urangutan care sties a critice lumea el fiind atotstiutor dar dai impresia de retardat mintal,zic eu totul dintr-o singura suflare pe un ton ce denota nervozitatea si o privire care arata faptul ca l-as fi putut omora daca mai comenta un singur lucru.

Spre surprinderea mea tipul nu zise nimic ci se apropie de mine iar eu fiind lipita de chiuveta nu mai aveam unde mama naibii sa ma duc.Acesta ma apuca cu o mana de talie tragandu-ma mai aproape de el ,cealalta ducand-o in spatele capului meu.M-am uitat socata la el neintelegand ce anume avea de gand.Deodata am simtit o pereche de buze care le pres ape ale mele.Am deschis o chii surprinsa dandu-mi seama de ceea ce se intampla.Primul instinct a fost acela de a-l impinge insa,fa-o daca poti.Am simtit cum isi trecu limba peste buzele meu eu indepartandu-le din instinct simtind cum limba sa imi invadeaza lacasul umed.Am ramas impasibila ,nefacand nimic.Dupa cateva secunde am inceput sa ma alatur sarutului cu stangacie acesta devenind si mai pasional.Desi eram socata trebuia sa recunosc ca saruta bine.Dupa cateva minute, acesta intrerupse sarutul din nevoia de aer eu profitand de ocazie dandu-I un genunchi intre picioare fugind din baie.Mi-am luat rucsacul de pe scaun si am fugit I ncamera mea gandindu-ma cat de ciudat a putut fi acest lucru.

Well am adus nextul la cererea lui SoulOfHell insa nu e bun mai deloc din cauza ca am o stare deplorabila sa zicem.

Răspunsuri în acest subiect
Jocuri periculoase - de Death Rose - 06-02-2012, 05:47 PM
RE: Jocuri periculoase - de SoulOfHell - 06-02-2012, 06:16 PM
RE: Jocuri periculoase - de Death Rose - 12-02-2012, 08:20 PM
RE: Jocuri periculoase - de SoulOfHell - 17-02-2012, 05:57 PM
RE: Jocuri periculoase - de Death Rose - 21-02-2012, 08:59 PM
RE: Jocuri periculoase - de SoulOfHell - 25-02-2012, 06:05 PM
RE: Jocuri periculoase - de Death Rose - 26-02-2012, 12:25 AM
RE: Jocuri periculoase - de Death Rose - 27-02-2012, 03:45 PM
RE: Jocuri periculoase - de Death Rose - 07-03-2012, 06:20 PM
RE: Jocuri periculoase - de Death Rose - 14-03-2012, 06:49 PM

Subiecte de discuție similare...