21-02-2012, 05:13 PM
Uuuu, dedicaţie pentru mua! Yeeey! mersi mult Teo, eşti o scumpă şi o ştii prea bine<3. Păi mă bucur că ai adus nextul însfârşit! Îl aşteptam cu ardoare.
Păi bietul K va trebui să-l suporte pe R, căci între ei va fi acea dragoste ce nu cunoaşte limite. Recunosc, şi eu m-aş enerva în locul lui, dar asta e soata K!
Cum am văzut, urma un "moment" de relaxare, cică. Da, da, defapt era vorba de yaoi ştiu eu, ştiu eu!
Nu prea mai am răbdare.. chiar vreau nextu;3.
Apropo, chiar iubesc modul în care, R îi spune lui K "iubire". Ahhh, mă face să gândesc pervers.. şi pfff.. e adorabil!!!
Ok, greşeluţe am văzut câteva:
zabet idiot - poate, zâmbet idiot ^^
a adus vorva - a adus vorba.
impacatul - impactul
chipul sau retragesi - chipul său se retrase (sună mai bine, nu?)
zabetul - zâmbetul (ai ceva cu "m", ţi-a fost foame nu? )
trpulul - trupul
jocea - vocea
obrajul - obrazul
Cam atâtea greşeluţe am găsit eu;3. Păi, baftă la tastat şii ca de fiecare dată aştept next. Să mă anunţi!!
* I love you, Teo*
Ja nee'.
Păi bietul K va trebui să-l suporte pe R, căci între ei va fi acea dragoste ce nu cunoaşte limite. Recunosc, şi eu m-aş enerva în locul lui, dar asta e soata K!
Cum am văzut, urma un "moment" de relaxare, cică. Da, da, defapt era vorba de yaoi ştiu eu, ştiu eu!
Nu prea mai am răbdare.. chiar vreau nextu;3.
Apropo, chiar iubesc modul în care, R îi spune lui K "iubire". Ahhh, mă face să gândesc pervers.. şi pfff.. e adorabil!!!
Ok, greşeluţe am văzut câteva:
zabet idiot - poate, zâmbet idiot ^^
a adus vorva - a adus vorba.
impacatul - impactul
chipul sau retragesi - chipul său se retrase (sună mai bine, nu?)
zabetul - zâmbetul (ai ceva cu "m", ţi-a fost foame nu? )
trpulul - trupul
jocea - vocea
obrajul - obrazul
Cam atâtea greşeluţe am găsit eu;3. Păi, baftă la tastat şii ca de fiecare dată aştept next. Să mă anunţi!!
* I love you, Teo*
Ja nee'.
Boys love.