21-02-2012, 04:55 PM
Umm, cum ţi-am spus, îţi citesc ficul de la început, dar nu am trecut pe aici. Urât din partea mea!! Este un fic, extrem de frumos^^. Cum zice şi iubirică mai sus, ai un fel unic de a povesti. Aşa cum, alţi au un stil apropiat de a descrie, tu ai unul unic, ce te face să vrei să citeşti mai mult. Adică, asta mi s-a întâmplat mie. Cum băiatului care povesteşte (pentru că încă nu i-ai "dezvăluit" numele) simte, că Uso e ca un drog pentru el (presupun) aşa e ficul ăsta pentru mine. Mi se pare deosebit, şi chiar îmi place mult. Sper să-l continui, altfel.. altfel.. o să vezi tu, bătăiţă!!! :-w
Uso, mi se pare un personaj, misterios, puternic (sper să nu mă înşel), şi chiar îl ador, iar despre celălalt (cel care povesteşte) mi se pare că e un dulce, un timid.
Am observat o greşeluţă :
cat ma curand - poate ai vrut să spui "cât mai curând"
Eh, ai mâncat şi tu un "i", poate ţi-a fost foame. *smile*
Alte greşeli nu am văzut.
O să mai trec pe aici, în orice caz *promise*. Păi, ce pot să mai spun? Aştept nextul cu nerăbdare!! Baftă la tastat şi Ja nee'.
Uso, mi se pare un personaj, misterios, puternic (sper să nu mă înşel), şi chiar îl ador, iar despre celălalt (cel care povesteşte) mi se pare că e un dulce, un timid.
Am observat o greşeluţă :
cat ma curand - poate ai vrut să spui "cât mai curând"
Eh, ai mâncat şi tu un "i", poate ţi-a fost foame. *smile*
Alte greşeli nu am văzut.
O să mai trec pe aici, în orice caz *promise*. Păi, ce pot să mai spun? Aştept nextul cu nerăbdare!! Baftă la tastat şi Ja nee'.
Boys love.