20-02-2012, 10:06 PM
Superb, nu am ce spune. Ai un mod unic de a scrie, adică pur È™i simplu mă fascinează. Am citit ficuri destule care mi-au plăcut, la nebunie, dar... nu È™tiu, ăsta e unic, are ceva aparte, poate faptul că puÈ™tiul povesteÈ™te cu o inocență È™i o naivitate... nemaiîntâlnită de mine. ÃŽmi dă o stare de liniÈ™te. AÈ™a, revenind la fic. Suntem aproape de capitolul 10 È™i eu mă adresez cu „puÈ™tiulâ€, la fel È™i Uso, interesant. Sincer, am observat că semăn mult cu personajul principal. Sunt tupeistă de fel, dar ca È™i el, mi-aÈ™ pierde cuvintele în faÈ›a lui Uso. Uso este obsesia lui, persoana care-i suceÈ™te minÈ›ile È™i totuÈ™i îl suceÈ™te pe degete, cel puÈ›in aÈ™a pare. Cred că Uso È™i-a dat seama de mult că e îndrăgostit de el È™i-l tachinează încontinuu. Ca È™i el, m-aÈ™ fi aÈ™teptat la mai mult decât acel scurt sărut, în care doar li s-au atins buzele. Și din nou, uimire: mă gândeam că poate-l mai sărută odată, dar nu, Uso a plecat. Ar fi multe de spus, dar crede-mă, nu mai È™tiu cum să mă exprim. Eh, d-abia aÈ™tept next-ul È™i mă bucur mult că te-am făcut să te simÈ›i mai bine. Spor la scris !