19-02-2012, 05:26 PM
Citat:Ofer fursecuri pentru păreri.Îngraşă. D:
La Îngropaţi în nămeţi îmi place cum a ieşit în dreapta, dar în stânga e puţintel banal, poate desenai ceva pe zăpada aia, nu mă intind cu ideile mele. Anw, am trecut pe lângă o maşină mult mai îngropată ca astea, so I'm not impressed. : > Dar pot spune că iubesc blurul acela şi contrastul.
Cel cu mâţa îmi aduce aminte de fosta mea pisică. < 3 God, ce bine seamănă. Ce îmi place foarte mult e lumina şi felul în care cade, apoi mai este şi unghiul din care ai făcut-o. Hotărăşte-te odată cu o cameră pentru semnătură, eu n-am reuşit încă. : ))
Jeez, Invidie e awesome, tu ai făcut toate chestiile alea? Le ador. Dacă păianjenul ăla avea ceva mai multe umbre, ai zice că e real. Anw, pare ceva gotic, sadic, poate de asta îmi place aşa mult, mă fascinează chestiile astea. Cum am spus, love this one. < 3
Cel cu lemnele e cam monoton, de asta nu-mi place prea mult, dar imi place unghiul din care l-ai făcut, cum se văd lemnele. "Alucar"? Era tare să fie şi un "d" la sfârşit.
La multe fotografii! < 333
[align=right]
[font=times new roman]You’re under no obligation to be the same person you were five minutes ago.
[font=times new roman]You’re under no obligation to be the same person you were five minutes ago.