19-02-2012, 04:44 PM
Sigul este foarte ars, mai redu din contrastul ala orbitor si eventual ridica putin nivelul luminozitatii. Este mult prea inchis si sursa acea mica de lumina purpurie este neavenita, mai ales intr-un mediu asa intunecat. Am vaga impresie ca ai ajuns la rezultatul asta cu un simplu C4D, eventual o imagine cu un nor/brush pe soft light, un filtru pe fundal si un action. Pentru ceva adancime, ai avea nevoie de un blur potrivit pe toata imagine si stergi tot in afara de fundal folosindu-te de layer masks.
Incadrarea este nepotrivita, i-ai taiat mare parte din mina si umar, mai bine renuntai si la acelea sau micsorai inca o data imaginea si prindeai tot.
Avatarul este distorsionat, cand incerci sa micsorezi ceva fa-o asa: Ctrl-T, apuca un colt si tine Shift apasat in timp ce redimensionezi pentru a pastra proportiile.
Apuca-te de tutoriale si incearca sa faci ceva original.
Incadrarea este nepotrivita, i-ai taiat mare parte din mina si umar, mai bine renuntai si la acelea sau micsorai inca o data imaginea si prindeai tot.
Avatarul este distorsionat, cand incerci sa micsorezi ceva fa-o asa: Ctrl-T, apuca un colt si tine Shift apasat in timp ce redimensionezi pentru a pastra proportiile.
Apuca-te de tutoriale si incearca sa faci ceva original.
probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine
au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand