17-02-2012, 04:07 PM
Nu e cea mai epica chestie, insa vroiam sa ma simt inclusa.
Doamna de religie acum cateva saptamani:
- Cartea este ucenicul diavolului, blah-blah.
Dupa ce colega mea si altii incepem sa facem misto pe seama asta si toate cele, intr-o ora, colega mea (Aerith -nickname pe ZUP):
- Acum inteleg de ce nu avem carti la religie.
Inca o chestia, dar asta nu e chiar asa-asa.
Dupa ce dau patru creioane si ascutitoarea la doua persoane, catre colegul meu Marius:
- Multumiti-mi! Acum sunt fericita [serios, de dimineata eram fericita si am continuat cu starea buna pana dupa scoala XD -dupa aceea incep sa imi vin nervii si fac urat acasa ]! Data viitoare va dau dracu'.
Doamna de religie acum cateva saptamani:
- Cartea este ucenicul diavolului, blah-blah.
Dupa ce colega mea si altii incepem sa facem misto pe seama asta si toate cele, intr-o ora, colega mea (Aerith -nickname pe ZUP):
- Acum inteleg de ce nu avem carti la religie.
Inca o chestia, dar asta nu e chiar asa-asa.
Dupa ce dau patru creioane si ascutitoarea la doua persoane, catre colegul meu Marius:
- Multumiti-mi! Acum sunt fericita [serios, de dimineata eram fericita si am continuat cu starea buna pana dupa scoala XD -dupa aceea incep sa imi vin nervii si fac urat acasa ]! Data viitoare va dau dracu'.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2