Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

M-am îndragostit

#31
[center]
Capitolul 11.

Chriss P.O.V[/center]






Deci l-a insultat pe Gigi al meu, cum isi permite? Eh, na, o sa-i arate Gigi ce rau poate fi! "A da? Treci aici." e ultima mea replica pana acum. Baiatul se afla acum in bratele mele, iar buzele sale, asezate peste ale mele. Am intrat intr-un joc pervers, dar pentru mine plin de satisfactie. O sa-l fac sa-mi tremure in brate.. sa-mi strige numele la ureche, sa strige ca vrea mai mult. Vreau ca ochii lui sa exprime dorinta, iubire. Vreau sa fie al meu, trup si suflet. Imi doresc, ca noi doi sa devenim unul si aceelasi. Sa fim un intreg, sa ne complectam reciproc.. sa-l am. Asta e tot ce-mi doresc.
Ma intorc la micul "joc" pe care-l practicam cu placere, rupand sarutul. Il privesc pret de cateva secunde. Privirea lui albastra ma invaluie, facandu-ma sa tusesc.
Parca ma inec in aceea privire, ce se aseamana cu marea. Defapt ce vorbesc? Eu ma pierd doar cand ii pun mana in parul sau moale si negru, darmite sa-l privesc? E un chin dulce pentru mine.
Ma trezesc din visare, prefacandu-ma ca imi aluneca mainile in jos, ajungand sub tricoul purtat de tanar. Reey, afiseaza o fata de nevinovat, spunand:
- Tu chiar nu ai glumit cand ai zis ca vrei sa-mi areti cum musca Gigi, si cat de rau poate fi, nu?
Dau negativ din cap, facandu-l pe tanar sa scape un oftat. Ma i-a in brate, incepand sa-si plimbe mainile pe spatele meu gol. In momentul contactului sau cu pielea mea, ma trecuse un fior puternic. Imi scutur capul incepand incetul cu incetul sa-mi reiau postul de barbat. Prind cei doi muguri intre degete, jucandu-ma cu ei. La atingerile mele, acestia se intaresc imediat facandu-l pe Reey sa scape un geamat. Ii indepartez bucata de material, ce o purta, pe care oameni o numesc "tricou", luand in gura unul din muguri. Brunetul isi introduce o mana in parul meu saten, strangandu-l in pumn. Toate atingerile lui nu fac decat sa ma excite si sa vreau tot mai mult.
Imi indrept atentia catre celalalt mugur, acordandu-i si lui putin timp. Il sug, ca mai apoi sa-mi trec limba peste el, facand cerculete. Reey scapa geamat dupa geamat. Imi ridic privirea, ducandu-mi chipul aproape de al sau. Puteam sa stau asa, toata ziua.
Toata atentia mea sa i-o acord lui si numai lui. Mi-am gasit si eu dragostea, nu vreau sa o pierd. Imi unesc buzele cu ale sale intr-un sarut tandru. Doar am zis ca Gigi o sa-l muste, dar pot si eu. Il musc usor de buza, facandu-l sa scape un scancet. Ma primeste in lacasul sau umed si dulce, incepand jocul sau "ciorba de limbi". In timp ce am castigat gura lui, il i-au pe sus, indreptandu-ma spre bucatarie, cu tot cu el evident. Tanarul rupe sarutul privindu-ma, atent, apoi spunand:
- Chriss, ce ai de gand? intreaba el curios.
- Tu taci si saruta-ma! spun eu, ca mai apoi, sa-mi indeplineasca cererea.
Coboram cu grija scarile, ca sa nu cumva sa cadem si sa facem buba. Ajunsi in bucatarie, imi deschid ochii, insa asta nu ma putea convinge sa-l indepartez pe tanar.
Cautam in frigider ceva, gasind ceea ce imi trebuia. I-au acel "ceva" intr-o mana. Acum Reey, avea picioarele in jurul taliei mele, iar eu il tineam doar cu o mana. Din nou, aceleasi scari, care ma enerveaza mereu. Acum mai mult ca oricand. Urc, cu chiu, cu vai, ajungand in fata camerei brunetului. Usa era deschisa, eu intrand fara ezitari. Inchid usa cu piciorul, exact ca si in filmele de dragoste, indreptandu-ma spre pat. Il las pe tanar pe suprafata moale, rupand sarutul. Bietul de el, doar acum a observat ce aveam in mana. Las, "acel ceva" pe birou, privindu-l.
- De ce vrei s-o facem in camera mea? si ce-i cu aia...? intreaba el.
- Pentru ca vreau, ca atunci cand dormi aici, sa-ti amintesti mereu de mine.. si, vreau sa-ti demonstrez ca pot fi si romantic, dar si pervers.
Reey, afisa o fata nelamurita, ridicandu-se in picioare, apropiindu-se amenintator de mine. Imi musca lobul urechii, ca mai apoi sa-l linga. Imi sopteste la ureche "Atunci.. ce mai astepti?" .
Atat mi-a trebuit, a fost ca un start la un concurs de viteza, insa acest concurs era unul pervers si plin de dragoste.. dar, si dorinta. Il apuc pe brunet de talie, tragandu-l mai aproape de mine. Imi introduc mainile, in parul sau, negru ca noaptea, sarutandu-l pasional. Din cand in cand, il mai trag usor de par, gemetele neputand sa-i "evadeze". Imi retrag mainile din parul moale, coborand pe spatele lui usor, ajungand la fese. Il strang usor de ele, ca mai apoi sa-l iau in brate.
Il asez pe birou, langa "obiect", sarutandu-l plin de dorinta. Dupa ce rup sarutul, imi presez buzele de gatul sau fin, dulce, ce parca cerea a nu fi uitat. Incep sa-l ling si sug de pielea gatului, lasandu-i un semn frumusel. Cobor usor, usor la abdomen, incepand sa-mi desenez initiala cu saliva, adica un "C" mare, facandu-l pe Reey sa geama.
Trebuie sa recunosc, imi place cum canta, vocea lui, suna mai ok decat a unei femei. Ma excita al naibi de tare.
Deschid sertarul, luand trandafirul rosu, cel ascunsesem cu o zi inainte aici. Il miros, apoi il introduc in gura, luandu-l pe Reey in brate. Asez baiatul pe suprafata moale a patului, incepand sa rup petalele flori, aruncandu-le pe el. Acesta ma priveste uimit, nu e tocmai asa cum se astepta. Revin asupra lui, nevrand sa-mi neglijez "prada". Ma asez peste el, sarutandu-l, de data aceasta peste tot. Nu prea mai am rabdare, asa ca ii indepartez boxeri, scotand la iveala un organ destul de generos si in marime si in grosime. Ce bine ca eu i-o pun si nu el mie, cred ca as ramane cu o gaura mai mare, daca ar incerca. Imi trec mana peste mandria lui deja intarita, facand miscari sus-jos, rapide. Insa nu numai, vreau sa simta o placere mai mare.
M-am decis, sa-i rasfat mandria, dandu-i ocazia sa-mi cerceteze lacasul umed. O introduc, in gura, sugand-o cu pofta, ca mai apoi s-o ling de sus si jos. Bietul Reey, imi canta din toate puterile cu vocea lui ragusita. Ii i-au un "ou" in mana, jucandu-ma cu el, cu grija sa nu-l ranesc. Noi barbatii suntem sensibili cand vine vorba de coaie sau "oua". Ii cuprind din nou buzele, posedandu-le, in acest timp imi si indepartez boxeri. Se pare ca animalu' de Gigi iese la iveala, parand sa se fi sculat la maxim. Cred ca vrea actiune. Imi trec un deget in "tunelu" tanarului facand miscari de dute-vino, apoi mai adaugand unul.
- Chriss..ahhh..
- Asa Reey, canta-mi! spun eu.
In doi timpi si trei miscari, imi fac loc intre picioarele brunetului, pozitionandu-mi "bestia", adica pe Gigi. Ma imping in el dintr-o data, acesta strigand de durere. Cred si eu ca doare, doar Gigi, nu stie unde-i ho!
- Ti-am zis ca Gigi o sa fie dur!
Reey zambeste, arcuindu-si spatele. Prin aceasta "miscare" mi-am dat seama ca vrea si el actiune. Incep sa fac miscari de dute-vino, sarutandu-l pe abdomen, obraji, gura si gat in aceelasi timp. Baiatul geme, incantandu-mi urechile si excitandu-ma la maxim. Brusc ma opresc din ceea ce faceam, amintindu-mi de ce am fost la bucatarie. Ma ridic rapid, de pe Reey, acesta ramanand uimit.
- Ce ai omule? De ce te-ai oprit..? Era atat de bine!!! imi spune el, imbufnandu-se.
- Rabdare, o sa-ti primesti drepturile si mult mai mult de atat! spun eu.
I-au ciocolata, apropiindu-ma de Reey, varsand-o pe trupul sau. La contactul cu ciocolata tanarul incepe sa tremure.
- Stai ca nu-i tot.
Bag mana sub pat, stiind ca acolo era tubul de frisca. Apas pe el, facandu-l pe brunet cu ea. Acum era un Reey ciocolatiu si alb. Imi reiau pozitia intre picioarele lui, patrunzandu-l. Brunetu' incepe sa-mi incante iar urechile cu acele sunete ce ieseau din gura sa. Eu, fac miscari alerte de dute-vino, in timp ce il "curat".
- Mmmm... un Reey dulce! spun eu printre gafaieli.
- Chriss!!
Maresc miscarile de dute-vino, grabindu-ma sa termin "gustarea" inainte sa se termine tot. Reusesc sa-l curat. Reey gemea din ce in ce mai adanc, anuntandu-ma ca venea momentul, dar nici eu nu eram mai prejos. Bietul Gigi, l-a iertat azi, dar alta data, nustiu.. mi-a transmis, ca-i rupe curu' in doua daca-l mai jigneste. Il inteleg ce simte.. doar e scula mea nu?
Lasand laoparte povestile, m-am eliberat de lichidul albicios, deodata cu Reey, cazand greu peste el.
- Asta e de la frisca. spun eu, mai apoi inchizand ochii.


Edit : capitol necorectat.
Sper sa va placa, Ja nee'.
[Imagine: tumblr_mfcg2sBNaZ1rnbh24o3_r1_500_large.gif]
Boys love.



Răspunsuri în acest subiect
M-am îndragostit - de Lexxu - 28-01-2012, 02:50 PM
RE: M-am îndrăgostit - de Daria - 28-01-2012, 03:35 PM
RE: M-am îndrăgostit - de Nirv - 28-01-2012, 03:43 PM
RE: M-am îndrăgostit - de hiimera - 28-01-2012, 04:43 PM
RE: M-am îndragostit - de Lexxu - 28-01-2012, 10:29 PM
RE: M-am îndrăgostit - de Nirv - 28-01-2012, 10:53 PM
RE: M-am îndragostit - de Lexxu - 29-01-2012, 01:02 PM
RE: M-am îndrăgostit - de Nirv - 29-01-2012, 01:22 PM
RE: M-am îndrăgostit - de hiimera - 29-01-2012, 01:51 PM
RE: M-am îndrăgostit - de DiZ - 29-01-2012, 01:53 PM
RE: M-am îndragostit - de Lexxu - 30-01-2012, 09:55 PM
RE: M-am îndrăgostit - de hiimera - 30-01-2012, 11:20 PM
RE: M-am îndrăgostit - de AbiiShu' - 31-01-2012, 12:26 AM
RE: M-am îndrăgostit - de Nirv - 31-01-2012, 08:23 PM
RE: M-am îndragostit - de Lexxu - 31-01-2012, 09:27 PM
RE: M-am îndrăgostit - de AbiiShu' - 01-02-2012, 02:27 AM
RE: M-am îndrăgostit - de Lexxu - 03-02-2012, 10:22 PM
RE: M-am îndrăgostit - de AbiiShu' - 04-02-2012, 02:30 AM
RE: M-am îndrăgostit - de Nirv - 04-02-2012, 07:07 PM
RE: M-am îndrăgostit - de Lexxu - 05-02-2012, 08:47 PM
RE: M-am îndrăgostit - de AbiiShu' - 05-02-2012, 10:07 PM
RE: M-am îndragostit - de Lexxu - 07-02-2012, 07:35 PM
RE: M-am îndrăgostit - de AbiiShu' - 07-02-2012, 08:26 PM
RE: M-am îndragostit - de Lexxu - 09-02-2012, 12:43 PM
RE: M-am îndrăgostit - de AbiiShu' - 09-02-2012, 05:58 PM
RE: M-am îndrăgostit - de Sushi - 11-02-2012, 01:39 AM
RE: M-am îndragostit - de Lexxu - 12-02-2012, 08:37 PM
RE: M-am îndragostit - de Lexxu - 16-02-2012, 09:03 PM
RE: M-am îndragostit - de Lexxu - 18-02-2012, 08:00 PM
RE: M-am îndrăgostit - de Nirv - 19-02-2012, 04:28 PM
RE: M-am îndrăgostit - de AbiiShu' - 19-02-2012, 05:28 PM
RE: M-am îndragostit - de Lexxu - 22-02-2012, 09:00 PM
RE: M-am îndragostit - de Lexxu - 26-02-2012, 08:32 PM
RE: M-am îndragostit - de Lexxu - 03-03-2012, 06:35 PM
RE: M-am îndrăgostit - de Sushi - 03-03-2012, 07:34 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)