Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Dincolo de cuvinte, ego-ul ne stapaneste pe fiecare

A durat ceva timp pana ai postat. Sa nu te mai prind ca te gandesti ca nu m-ar mai interesa ficul asta. :-w
Primul lucru pe care trebuie sa ti-l zic: ai gresit cu "ii" mai mult ca niciodata. Ai pus cam la toate verbele si nu era necesar mai niciodata(cu vreo doua exceptii). Ar mai fi si verbul a innebuni, care se scrie cu doi de "n". In rest, cateva virgule mancate si astea sunt greselile pe capitolul asta.
Mi-a placut fragmentul introductiv, ai un fel interesant de a medita asupra lucrurilor. Stiind ce s-a intamplat in capitolul trecut, credeam ca lucrurile se vor lamuri, dar Ada este inca indecisa. Si asta intr-un mod tare ciudat. Adica esti aproape sigura ca il placi pe unul dintre ei dar vrei sa fii sarutata de celalalt. Si cand se intampla nu-ti mai convine. Asta chiar e ciudat. Pe de alta parte, Oliver e cat de sigur si de dragut poate fi.
Am prins iar drag de Dimitri, pare resemnat cu faptul ca Ada e indragostita de Oliver, chiar daca e nervos pe el. Nu pot fi toti fericiti, asta e.
Cred ca tatal lui Oliver e personajul meu preferat, mereu e atat de dragut si imbunatateste situatia. Sper sa faca vreo magie si de data asta :)).
Cam atat de la mine, astept capitolul viitor si sper ca va aparea ceva mai repede. Bafta la scris!
[Imagine: I_Support_Imagination_stamp_by_c3ph31d.gif] [Imagine: 695027nqwnxm77i3.gif][Imagine: Stamp___Not_Feminine_by_foxlee.png]
[Imagine: tumblr_m8qx755uMl1r49gcn.gif]

Răspunsuri în acest subiect
RE: Dincolo de cuvinte, ego-ul ne stapaneste pe fiecare - de Miss M - 13-02-2012, 07:48 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Dincolo de cuvinte LittleBlackR 3 3.466 23-03-2014, 01:26 PM
Ultimul răspuns: LittleBlackR

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)