Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Ridicarea] Petrecerea: intalnirea celor cazuti.

#26
Obosita, dar inca pastrandu-mi zambetul pe buze raspund la intrebare: " Numele meu este Alida. Sunt jumatate inger, jumatate demon. Unii spun ca nu exista asa ceva, dar cum altfel sa-mi explic rodul iubirii dintre un inger si un demon. Deci ma poti considera o abominatie. Sunt sarcastica de cand ma stiu, mai exact 200 de ani.'' Dupa ce imi termin scurta prezentare observ ca satenul vrea sa spuna ceva.
Ascult cu atentie cuvintele lui Saar, dandu-mi seama ca el vorbea despre cum o sa scapam avand in vedere ca am atras prea mult atentia. Am inceput in mintea mea deja sa analizez fiecare posibilitate pe care o avem. Pufnesc usor cand spune sa ne luam adio de la cunoscuti. Nu cred ca vreunul dintre noi are asa ceva, niciunul nu suntem firi prea sociabile.
De indata ce a pomenit 'unica modalitate de a intra' si faptul ca va trebui sa ajungem acolo prin portaluri mi-am dat seama la ce se referea: " Saar, cred ca stiu despre ce adapost vorbesti. Te pot ajuta cu incantatiile. Crede-ma o sa iti fie foarte greu."

ooc: Ama/Saar/Abaddon
[Imagine: 7nION.jpg?1]





Răspunsuri în acest subiect
RE: Petrecerea: intalnirea celor cazuti. - de Eve. - 10-02-2012, 10:34 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Ridicarea] Still long road: Norvegia. Stormrage 33 15.467 15-05-2012, 12:11 PM
Ultimul răspuns: Xpt1
  [Ridicarea] Arca: Noua casa Xpt1 30 14.656 19-02-2012, 10:56 PM
Ultimul răspuns: Lia


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)