Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Ridicarea] Petrecerea: intalnirea celor cazuti.

#12
"Suntem urmariti? Sunt mai multi cazuti in zona, in forma lor adevarata. Pur si simplu stiu ca sunt prin jurul nostru. Se pare ca trebuie sa plecam cat mai repede. Prea tarziu! Suntem incercuiti. Trebuie sa zburam cat mai repede. Dar cum sa le explic? Oricum, asta n-ar trebui sa fie o problema. Problema este tocmai fapul ca ceilalti cazuti se apropie de noi. Hopa! S-au oprit. De ce!? Or fi cunoscuti de-ai ei sau intaririle celor pe care i-a 'rezolvat'? Probabil ori vor sa ne atace si le este frica sau asteapta momentul, ori vor doar sa se asigure ca suntem pajnici."
"Te rog sa redevi om. Se plimba niste lanterne prin interior si nu ar fi o situatie tocmai placuta daca te-ar vedea asa. Asta ar insemna satrebuiasca sa-i omoram pe toti. Pe langa asta, suntem urmariti, asa ca fiti in garda. Trebuie sa lucram in echipa, ca sa fim siguri ca vom ramane in viata." Desi n-ar trebui sa fie o problema, uciderea acelor cazuti... daca n-as avea pumnalul tocit.
Dar Alida ii intrerupse gandurile. "Cred ca noul tau prieten are curajul de a se prezenta singur. Asa ar fi frumos.'', fara a primi vre-un raspuns.
Linistea s-a restabilit, odata ce domnisoara si-a recapatat forma umana. Probabil ca acei cazuti se asteptau sa inceapa o lupta intre cei 3. Insa linistea a fost sparta, la cateva secunde dupa ce domnisoara din umbra si-a recapatat forma umana. Una din fete a spus cu o voce destul de inceata, incat sa auda doar cei trei...

occ: din cate stiu, cand nu mentionezi cine sa urmeze, inseamna ca poate sa urmeze oricine. Am I wrong?
[center][Imagine: forgive_people.jpg]
[Imagine: this-is-my-limit-83836-530-398.jpg][/center]



Răspunsuri în acest subiect
RE: Petrecerea: intalnirea celor cazuti. - de Xpt1 - 09-02-2012, 07:42 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Ridicarea] Still long road: Norvegia. Stormrage 33 14.825 15-05-2012, 12:11 PM
Ultimul răspuns: Xpt1
  [Ridicarea] Arca: Noua casa Xpt1 30 14.074 19-02-2012, 10:56 PM
Ultimul răspuns: Lia


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)