09-02-2012, 10:26 AM
(08-02-2012, 10:07 PM)Addeh. A scris: Bună Welcome on Animezup *hugs* Am 'răsfoit' list ta de anime şi well, m-a atras 'School Rumble' ; poate voi începe să vizionez *laughs*
Okaiii, i see că asculţi Linkin Park xD Ai vreo melodie preferată de la ei ? Lol, într-un timp luăsesem toate melodiile de la ei pe telefon, eram ca o disperată
Hmmm, care-i oraşul care ţi-ai dori să-l vizitezi ?
Btw i like your avatar ;3.
Have nice heree :]
Edit :
Am studiat mai cu atenţie nickname-ul ; asculţi dubstep ?
Heyaz!~ *hugz*
Mda, School Rumble e destul de funny, dar m-am lasat de el pentru ca nu aveam timp, depinde si de gustul fiecaruia... ^^;
Oh yesss, yes I do. Am mai multe melodii preferate: Plc. 4 mie haed, Nobody's listening, From the inside si Faint (Reanimation RMX). E greu sa alegi...... xD
Orasul care as vrea sa-l vizitez.... umm, Londra, banuiesc. Inainte credeam ca tot ce inseamna Marea Britanie insemna snobism si chestii din astea, dar acum iubesc aproape tot ce-i britanic! XD
Da, ascult mai ales SKRILLEX. Dar numele de Equinox nu l-am luat din melodia lui cu acelasi nume, pur si simplu imi place numele si planuiesc sa fac designul unor OC-uri, printre care si un tip pe care sa-l cheme Equinox.
Anywayz, mersi si tie pentru primirea calduroasa! =3
Click? --> http://world4.monstersgame.ro/?ac=vid&vid=486001322
"S-stop it. I can't look directly at people like you with big, strong eyes..."
"S-stop it. I can't look directly at people like you with big, strong eyes..."