Buna :] Am zis sa trec si eu pe la ficul tau :] {amazing one,btw} :X.Pentru primul tau fic si pentru primul post eu te felicit din tot sufletul. Ai un inceput reusit, desi mai multa grija la semnele de punctuatie. Titlul m-a atras; chiar mi se pare interesant faptul ca, de la prima citire mi-a sarit in ochi. Continutul, dupa parerea mea e genial, mai ales ideea, care, desigur, vine dezvoltata pe parcurs. Meriti toate laudele si sper sa nu te lasi de scris. Succes mult, mult in continuare si nu-ti pierde increderea de sine. Cred ca ajunge cu sfaturile pentru ziua de azi.
Ja Ne
EDIT Daria: 8. NEW S-a decis asupra unui numar maxim de 5 emoticoane (O.O, :0, :)), =]] etc, vi le stiti voi mai bine ca oricine).
Chiar atat de greu este sa cititi niste reguli? Serios... Ti-am sters eu ce era in plus.
Ja Ne
EDIT Daria: 8. NEW S-a decis asupra unui numar maxim de 5 emoticoane (O.O, :0, :)), =]] etc, vi le stiti voi mai bine ca oricine).
Chiar atat de greu este sa cititi niste reguli? Serios... Ti-am sters eu ce era in plus.
L .O . V . E !
is louder than the pressure to be perfect !