Heii Dude!! Ce pot sa spun...paii 1.faina ideea.Mi se pare originala, adica majoritatea ficurilor sasusaku sunt pe tema aia cu Sasuke o uraste pe Sakura...si e nu stiu eu ce bal...si Sasuke se indragosteste de ea si Happy End. 2.Nu prea ai greseli...sau poate ai..nu stiu ca nu prea am fost atenta... 3.Hai cu nextuu'!!Pentru ca desi nu prea sunt asa o fana sasusaku, imi place ca a intrat Charlotte in peisaj si cam enerveaza pe toata lumea.
BAFTA LA SCRIS!! Ja neee!!![posturi unite]
Si am si o intrebare...Mai continui Nebunie adolescentina?:o3Imi place...si m.ai si lasat in suspans...MA URASTI?!?!...Just jockin'..dar totusi..il continui? Te rog dulce ca o savarinaaa!!
Mod edit:
Daca vad iarasi atatea emoticoane incep sa tai in carne vie. Uita-te si tu te rog la regulile sectiunii asteia si respecta-le.
BAFTA LA SCRIS!! Ja neee!!![posturi unite]
Si am si o intrebare...Mai continui Nebunie adolescentina?:o3Imi place...si m.ai si lasat in suspans...MA URASTI?!?!...Just jockin'..dar totusi..il continui? Te rog dulce ca o savarinaaa!!
Mod edit:
Daca vad iarasi atatea emoticoane incep sa tai in carne vie. Uita-te si tu te rog la regulile sectiunii asteia si respecta-le.
f**k off. f**k it. f**k you. f**k him. f**k her. f**k this. f**k that. f**k all. Don't like me? f**k off. Problem solved. d:] 8:]