Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

PTF - ul Pandorei.

#13
Capitolul V


Lăsasem în spatele meu o clasă stupefiată, doi profesori printre care unul era medic și un Giovanni îngrijorat până peste măsură. Cu alte cuvinte nu îmi păsa. Mă interesa Matt, dar era greu să-i iau urma. Ieșise afară din clădire și cu pași repezi. Poate așa de repezi încât eu mă simțeam total neputincios. Ca atunci când bagi un tocilar în echipa de fotbal american și te aștepți, tu ca antrenor, să îl vezi alergând pentru minge cu scopul de a câștiga. Simțisem o ușoară durere în zona capului și capilarele îmi zvâcneau încetișor pulsând sânge la creier. Tot ce gândeam era despre Matt. Mii de întrebări se răsfirau prin minte, dar asta nu ajuta cu nimic.Să fi fost un gest spontan ? Auzisem de la Adam că îl mai apuca anumite lucruri de genul și că avea scăpări letale pentru cei din jur.


Nu știam unde să-l caut așa că îmi veni ideea să merg în cabană. Cu toate că eram un membru, nu intrasem niciodată acolo. Pancarta cu PTF stătea într-o parte și ușa întredeschisă scotea sunete asurzitoare. Un scârțâit puternic cauzat de ușa din lemn și deja privirea băiatului cursese pe mine precum un fluviu în derivă alunecând undeva. Fără o locație exactă. Acesta își injecta niște substanțe apoi le băgase într-o mică cutie și ascunsă în pământ. Cu toate astea, nu îmi dăduse atenție. Eram pironit acolo, dar pentru el eram doar de formă.

- De ce îți faci asta ? Și de ce l-ai lovit ? Situația era sub control...
- A violat un băiat apoi l-a ucis. Ți se pare demn să trăiască ?
- Și tu ai făcut-o ! Te pot acuza de asta, știi ?

Întrebarea mea îl luase prin surprindere.Îi prinsesem mișcarea sprâncenelor cum se articulaseră în sus și gropița din obraz care se încorda tot mai tare. Percepusem mișcarea așa că o lăsasem mai moale cu frazele umplute de tupeu. Cine știe ce putea să-mi facă din nou. O cabană la mijlocul unei semi pustietăți urbane unde nu ne putea auzi nimeni, împreună cu un semi psihopat drogat, iar asta era doar începutul listei. Violat, alcoolic și homosexual. Bine, bine nu aveam nimic cu orientarea lui sexuală, dar cum avea vreun specialist să explice cele menționate anterior ?

- A fost o izbucnire. Mai bine pleci. Ai intrat în Place to f**k așa că te rog nu mă deranja. Eu îmi văd de ale mele, tu ți-o tragi cu ăilalți de la beci, copile. Nu îmi pasă ce faci în continuare. Doar nu te băga. Ți-o iei mai rău ca ieri.
- Deci asta înseamnă PTF . . .

Urma să mai zic ceva, dar am auzit cum poeaua scârțâia sub pașii lui lenți, dar vicleni. Se apropiase de bine. Respirația lui o îngloba pe a mea. Ne mișcam rapid, dar agil. M-a prins de talie și m-a introdus într-un sărut pasional. Ardeam. Flăcările ce se formaseră în jurul buzelor noastre ne înfierbântau. Îi puteam simți pantalonii cum se strâng pe ei, iar eu încă aveam senzația de furnicături în pantaloni. Am rupt sărutul pentru două secunde după aer, apoi am continuat. Limba intrase. Amândoi ne mișcam subtil unu în fața celuilalt. Ne luptam pentru a avea un loc în gura celuilalt. Ne simțeam bine. Îmi prinse fundul cu o mână strângând puternic și mă făcu să scot un scâncet. O împletitură între durere și plăcere. Aburul gurilor noastre se amestecau, omogenizându-se. Se împleticeau și trăgeam pe gură mici guri de aer. Acționa ca un extinctor, dar nu ajungea. Mă trântise pe jos. Piciorul lui atinsese zona mea sensibilă.

Se împingea cu delicatețe în zona dintre picioarele mele încordate până ce simți că refuz să mențin presiunea asupra acesteia din cauza unei dureri mici aproape invizibile. Îmi desfăcusem picioarele așa încât departajarea acestora să nu împiedice un sentiment prea plăcut. Se urcase pe mine până ce am simțit cum își traversa gura încinsă asupra gâtului mei transpirat. Căuta o zona să mă facă să zbier. De când începusem, nu scosesem decât mici globuri de aer care se risipeau prin tavan. Nimic relevant pentru el. De data aceia își departajase picioarele acoprindu-mi talia cu ele. Îmi luase mâna tremurândă și își atinse zona de jos ce părea extrem de dornică de mai mult. Șoptise că mă dorește, dar urechile mele se umpluseră de o dorință nebunească de a fi atins. Mă trase după el și mă așeză pe un scaun. În momentul acela crezusem că se terminase, dar nu a fost așa. Genunchii lui tremurau la contactul cu podeaua rece, iar gura îmi acaparase cu putere zona căruia nu îi dădusem deloc atenție în cei șaptesprezece ani. Poate doar la toaletă.

Gura mi se umpluse de un geamăt puternic, dar nu străpunsese orizontul până la urechile altora. Mi-am încleștat mâna în părul lui și îl trăgeam agresiv către mine. Picioarele încă îmi tremurau așa că își propti mâinile pe coapsele mele transpirate oferindu-i suport. Cu toate că eu terminasem mai repede decât ar fi crezut, încă mă atingea oferindu-mi șansa unui al doilea orgasm. Și la scurt timp se împinsese în mine. Mă sufoca pentru o clipă datorită durerii, dar după lichidul ce mi se prelinsese pe gambă acționase precum un lubrifiant. Organul lui erect mă condusese la un al doilea orgasm cosmic ce nu avea oprire. Era precum un tren care deraia.
De data aceia am putut simți cine sunt cu adevărat. Mă simțeam bine. Avusesem o iubită la școala generală, eram nevinovați. Îmi oferise săruturi, atingeri, dar pasiunea pe care Matt mi-o oferise era precum o alianță cosmică. Mă simțeam înfiorat de gândurile mele, dar cu atingerile lui rebele nu puteam să le țin ascunse. Gemeam amândoi și ne atingeam cumplit de armonios.

Nu aveam inhibiți, iar când căzusem cu el pe fânul din stânga cabanei nu anticipasem vreo durere. Nu fusese nici una. Mintea mea era concentrată la el. Fusesem virgin cu o zi în urmă, dar violul de atunci era sex. Inițiere. Consideram că își satisfăcea mintea psihotică cu mine, dar șoaptele lui se scurseseră adânc în mintea mea prin ureche. Făcusem dragoste și eram al lui. Pandora nu era așa de rea, însă Matt era un demon. Și dacă iadul i-ar fi aparținut, aș fi rămas acolo. Mai bine înfiorat de adânci săruturi suave în Iad, decât virgin și lipsit de griji în Rai. Căci nu negam faptul că Iadul e plin de griji, dar o grijă precum Matt, o acceptam pentru totdeauna.
-



Răspunsuri în acest subiect
PTF - ul Pandorei. - de Flash - 16-01-2012, 03:44 PM
RE: PTF - ul Pandorei. - de Rain - 16-01-2012, 09:47 PM
RE: PTF - ul Pandorei. - de CyBeR - 16-01-2012, 09:58 PM
RE: PTF - ul Pandorei. - de hiimera - 19-01-2012, 01:05 AM
RE: PTF - ul Pandorei. - de Flash - 20-01-2012, 10:34 PM
RE: PTF - ul Pandorei. - de PervyTeoYaoi_Shinee - 21-01-2012, 09:20 PM
RE: PTF - ul Pandorei. - de Rain - 30-01-2012, 12:12 AM
RE: PTF - ul Pandorei. - de AbiiShu' - 01-02-2012, 04:43 PM
RE: PTF - ul Pandorei. - de Flash - 02-02-2012, 05:15 PM
RE: PTF - ul Pandorei. - de Flash - 02-02-2012, 08:54 PM
RE: PTF - ul Pandorei. - de AbiiShu' - 02-02-2012, 09:53 PM
RE: PTF - ul Pandorei. - de Flash - 06-02-2012, 03:28 PM
RE: PTF - ul Pandorei. - de Rain - 06-02-2012, 10:28 PM
RE: PTF - ul Pandorei. - de Denny - 07-02-2012, 05:05 PM
RE: PTF - ul Pandorei. - de Flash - 07-02-2012, 06:16 PM
RE: PTF - ul Pandorei. - de Addeh - 09-02-2012, 04:46 PM
RE: PTF - ul Pandorei. - de Kimera - 13-02-2012, 03:59 PM
RE: PTF - ul Pandorei. - de Flash - 25-02-2012, 09:51 PM
RE: PTF - ul Pandorei. - de Lexxu - 25-02-2012, 10:08 PM
RE: PTF - ul Pandorei. - de Kimera - 25-02-2012, 10:09 PM
RE: PTF - ul Pandorei. - de MiraA - 25-02-2012, 10:32 PM
RE: PTF - ul Pandorei. - de Rain - 26-02-2012, 01:49 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)