04-02-2012, 10:27 PM
Nana,deci iubesc anime-ul asta,desi a aparut acum multi ani eu de abia anul trecut l-am vazut*shame of me*.Cred ca am stat doua zile doar in fata calculatorului doar ca sa il vad pe tot. In primul rand m-am indragostit instantaneu de personaje. Mai ales de baietii animeu-lui. Caractere frumos structurate ,ce pot zice. Cel care imi displace insa in toata povestea era Takumi pentru ca o inseala pe Hachi, desi nu ar trebui(stiu ca partea cu inselatul nu e in anime dar de asta m-a facut sa nu il mai plac). Imi place foarte mult de Nana Osaki,e foarte degajata desi mai tarziu in anime are probleme cu respiratia . Shin e un personaj pe care pur si simplu il ador e foarte dragut si cred ca ii sta bine si blond. (ultimul episod) E o poveste interesanta care m-a captivat din prima. E trist totusi cum se sfarseste.Faptul ca Nana Osaki nu era cu ei cand s-au intalnit atunci. Coloana sonora e superba,deci pot spune ca e o melodie perfecta,cat timp nu mi-a ramas in minte,e un anime de nota 10 dar care m-a facut sa plang din pacate,de cate ori il vad ma apuca melancolia dar oricum foarte frumos.
My work: - Sentimente uitate [Naruto]
- O vara plina de iubire si schimbari [Proza]
" Love it's like wind. You can't see it, but you can feel it."