Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Lovers Doll

Este o manga pe care o recomand în general iubitorilor de yaoi. Nu are o tentă explicită, nu apar oameni nud, însă are la bază o poveste de dragoste teribil de adorabilă între o presupusă păpușă ( ce poate lua formă umană ) căruia i se va da numele de Shimeji și Shin cel care o cumpără. În sfârșit. Plotul nu are prea multe detalii poate părea simplu, dar manga-ul este simpatic dar și trist. Nu vă așteptați să fie numai lapte și mere căci povestea începe să o ia razna din cauza unui personaj ce îi vrea pe amândoi despărțiți. Oricum pentru liniștea dumneavoastră are happy ending.

Shimeji este o păpușă cumpărată de Shin de la un magazin online. Shin se îndrăgostește figurat vorbind de către Ciupercuță ( Shimeji = un fel de ciupercă în japonia ) și o achiziționează fără să știe că ea e vie de fapt. Devine interesat de ea după ce colegii lui îi povestesc de faptul că e o marionetă sângeroasă. În ciuda faptului că se înșeală, Shimeji devine și gelos din cauza timpului petrecut de Shin cu colegii acestuia fapt ce îl face pe Shin să realizeze că îl iubește.

Povestea este simpatică, adorabilă și gustoasă. Ușor de digerat și nu are faze yaoi care să neliniștească publicul ce nu e de acord cu acest gen. Este bazată pe o dragoste platonică la început ce se dezvoltă în mici atingeri și săruturi fugare, dar nimic explicit cum am mai spus mai sus. Acțiunea e încărcată de o evoluție a iubirii lor. Din respectul și admirația pentru Shin și interesul / curiozitatea față de Shimeji ei caută să se descopere și să coopereze. Locuind în același apartament ei se caută reciproc și ajung să pună bazele unei relații fără prea multe explicații. Shin însă caută și prin vorbe să i se demonstreze că este iubit. Marea lui dorință. O puteți găsi pe mangafox și mi se pare că e și pe mangaanimea sau mangareader. Ce părere aveți ?
-

Răspunsuri în acest subiect
Lovers Doll - de Flash - 03-02-2012, 05:02 PM
RE: Lovers Doll - de Addeh - 03-02-2012, 11:42 PM
RE: Lovers Doll - de yaoi maniac - 04-02-2012, 10:38 AM
RE: Lovers Doll - de Mao. - 04-02-2012, 02:07 PM
RE: Lovers Doll - de Saravis - 06-02-2012, 07:53 PM
RE: Lovers Doll - de Flash - 06-02-2012, 08:19 PM
RE: Lovers Doll - de Zyklon - 08-02-2012, 06:05 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)