Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

PTF - ul Pandorei.

scuze am avut niște probleme și...

Capitolul III

Eram pierdut pe un fel de tunel. Treceam printr-o groapă întunecoasă. Aceiași pe care o văzusem și atuncu când mă prinsese Matt. Răsuflam ușurat că mă aflam cu Gio, Ad și Ken și asta îmi sporea curajul. Îi întrebasem dacă voi fi primit cum se cuvine, dar nu îmi răspunseseră. Eram într-o dilemă. Dacă Matt încerca să mă ucidă ? Putea oricând să mă omoare prin umul dintre aceste tuneluri întunecoase și mizere și să îmi lase cadavrul să fie devorat de muște. Unde era tocilarul din mine ? Trebuia să fie la liceu învățând pentru noul examen nu în mocirla aia plină de șobolani. Am mers vreo douăzeci de pași până am dat de o mică poartă ce făcea legătură cu o încăpere gălăgioasă. Gio și Ken au tras butoaiele din fața ușii invitându-mă înăuntru. Văzut acolo am simțit cum mii de boabe de transpirație se prelingeau pe chip și că obrajii ar fi explodat în secunda doi.

Înimerisem într-un club. Unul dintre acele baruri subterane pline de băutură și droguri. Tot ce avea în plus erau bărbații ce dansau în boxeri și prin care organele acestora ieșeau în evidență tot mai tare. Păreau transpirați, ce tot zic...erau. La scurt timp Gio m-a tras de acolo și m-a condus la o altă ușă unde se făcea că era un birou. Stătea Matt cu un tip în poala lui. Nu arăta mai mult de treizeci si unu de ani, însă următoarea ocheadă pe care le-am aruncat-o m-au lăsat stupefiat. Era chiar spălătorul de la Pandora. Nu purta nimic decât boxeri negrii. Îi făcu un semn când mă văzu și ne închise pe amândoi la Matt acolo.

Gio mă anunțase că Matt știa de sosirea mea și că trebuia doar să mă inițieze. Ce putea fi așa greu ? Am stat pe loc timp în care s-a apropiat de mine. Mă analiza. Puteam simți privirea lui rece pe fiecare particulă a trupului meu. De la brâu în jos era acoperit doar cu pantaloni. Se simțea ca la el acasă domnul.

Ceea ce a urmat a fost un calvar. Un total coșmar parcă fără capăt. M-a trântit pe birou în ciuda protestelor mele că nu sunt homosexual, dar se părea nu mă aude. Mă numise tocilar, dar menționase că am un fund drăguț pentru un puști de șaptesprezece ani ce se ducea la un liceu oarecum plictisitor. Un băiat ca mine nu făcea lucrurile alea niciodată, dar ceva îmi spunea că tipul ăla le făcea. Și-a deschis șlițul și apoi m-a pătruns. Nu știu când s-a întâmplat mai exact, dar am simțit o durere arzătoare ce m-a electrocutat până în zona nervilor. Creierul meu nu procesa ce se întâmplase, dar mă simțeam ca un mizerabil.

De abia după ce durerea începea să se mai lumineze apoi el să scoată gemete de plăcere cu ajutorul meu evident, am realizat că de fapt inițierea era aceia. Nu știu cât timp trecuse. Tot ce știam era că se juca cu mine în timp ce plângeam. Eram oripilat și dezgustat în același timp de ce procedură avea Pandora. Mințise mama când zicea că are să fie bine. Săraca ! Nici ea nu știa ce fel de oameni se ascundeau în școala aceia. Cred că nici corpul administrativ nu avea idee ce făceau barbarii ăia.

Adormisem la scurt moment. Îmi amintesc că mă luase Ken pe sus în timp ce ceilalți vorbeau în șoaptă. Doar atât. Mă trezisem după multe ore în patul meeu purtând niște pijamale. Mă schimbaseră băieții în ele. Oricum fusesem găsit aproape gol de către Gio așa că nu mai conta. În acele momente doream să fiu acasă în patul meu sau jucând basket cu ceilalți băieți din cartier. La ora de sport mereu eram cel care înscria la fotbal alături de un amic pe nume Ryan. Toate acele momente dispăruseră. Simțeam doar durere pură.
-

Răspunsuri în acest subiect
PTF - ul Pandorei. - de Flash - 16-01-2012, 03:44 PM
RE: PTF - ul Pandorei. - de Rain - 16-01-2012, 09:47 PM
RE: PTF - ul Pandorei. - de CyBeR - 16-01-2012, 09:58 PM
RE: PTF - ul Pandorei. - de hiimera - 19-01-2012, 01:05 AM
RE: PTF - ul Pandorei. - de Flash - 20-01-2012, 10:34 PM
RE: PTF - ul Pandorei. - de PervyTeoYaoi_Shinee - 21-01-2012, 09:20 PM
RE: PTF - ul Pandorei. - de Rain - 30-01-2012, 12:12 AM
RE: PTF - ul Pandorei. - de AbiiShu' - 01-02-2012, 04:43 PM
RE: PTF - ul Pandorei. - de Flash - 02-02-2012, 05:15 PM
RE: PTF - ul Pandorei. - de Flash - 02-02-2012, 08:54 PM