02-02-2012, 02:45 PM
Mood: molf, molf. *înfulecă*
Status: Cand ai un pachet de guma parca toti sunt prietenii tai/prieteni cu tine.
Locaţie: Moflaind in fata calculatorului.
Mănânc: O bucata de paine neagra de secara.
Beau: Nimic.
Sunt îmbrăcată în: Am doua perechi de sosete in picioare, dres, pantaloni de pijama grosuti si largi (verzui si cu un imprimeu cu ursuleti, doar linii), maieu, bluza subtire, mulata, alba si pe deasupra o bluza stil gogosar rosie si pe deasupra acelei bluze rosii am un hanorac. Si peste toate astea am pe picioare o patura groasa, in doua.
Ascult: Smiley feat. Uzzi - In Lipsa Mea (nu imi place interventia lui Uzzi, dar oricum).
Privesc: Servetelele "Lara Baby Soft" de pe birou, in stanga boxei de pe partea stanga.
Status messenger: Inca nu am.
Vorbesc pe messenger cu: Nimeni. Dar as vrea sa intre Denisu'...
Citesc: Neeeah, nimic. Dar o sa citesc eu ceva... Cred ca o sa fac nistre traduceri la one-shot-uri si o sa ma mi uit prin manga-urile downloadate.
Mă gândesc la: "Nu imi rani sentimentele." Desigur, oricum ai bratele lui Mipa sa te sustina.
Dating: Cu nimeni.
Doresc: Neeeah, nimic.
Iubesc pe: *shaking head* Nu conteaza.
Nervoasă pe: Nu.
Urăsc pe: Nu.
ÃŽmi lipseÅŸte: Putin zambetul lui mama. Acele buze subtire, acei dinti ingalbeniti si acei ochi surazatori. Mama *lovely*.
Abia aştept să: **** ***
Status: Cand ai un pachet de guma parca toti sunt prietenii tai/prieteni cu tine.
Locaţie: Moflaind in fata calculatorului.
Mănânc: O bucata de paine neagra de secara.
Beau: Nimic.
Sunt îmbrăcată în: Am doua perechi de sosete in picioare, dres, pantaloni de pijama grosuti si largi (verzui si cu un imprimeu cu ursuleti, doar linii), maieu, bluza subtire, mulata, alba si pe deasupra o bluza stil gogosar rosie si pe deasupra acelei bluze rosii am un hanorac. Si peste toate astea am pe picioare o patura groasa, in doua.
Ascult: Smiley feat. Uzzi - In Lipsa Mea (nu imi place interventia lui Uzzi, dar oricum).
Privesc: Servetelele "Lara Baby Soft" de pe birou, in stanga boxei de pe partea stanga.
Status messenger: Inca nu am.
Vorbesc pe messenger cu: Nimeni. Dar as vrea sa intre Denisu'...
Citesc: Neeeah, nimic. Dar o sa citesc eu ceva... Cred ca o sa fac nistre traduceri la one-shot-uri si o sa ma mi uit prin manga-urile downloadate.
Mă gândesc la: "Nu imi rani sentimentele." Desigur, oricum ai bratele lui Mipa sa te sustina.
Dating: Cu nimeni.
Doresc: Neeeah, nimic.
Iubesc pe: *shaking head* Nu conteaza.
Nervoasă pe: Nu.
Urăsc pe: Nu.
ÃŽmi lipseÅŸte: Putin zambetul lui mama. Acele buze subtire, acei dinti ingalbeniti si acei ochi surazatori. Mama *lovely*.
Abia aştept să: **** ***
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2