Trec şi eu pe aici . Pot să vă zic, că ador cum descrieţi, ador acest fic şi îl ador pe Eric chiar dacă e prostuţ . De ce prostuţ? că ţine totul în el şi nu-i zice lui Julio despre Cipriano ăla. Pfiuuu, chiar nu-mi place acest Cipriano şi sper să-şi primească "răsplata" că s-a atins de vulpiţă. Abea aştept următorul capitol . Spor la scris şi aduceţi nextu mai repede.
Edit: Greşeluţe nu am văzut şi oricum asta nu ţine de mine, hehe . Vă rog să mă anunţaţi când puneţi nextul . Spor la idei şi tastat. Ja neeee'.
EDIT Daria: 8. Nu e permisa utilizare de smiley-uri sau michimausi de orice fel pe aceasta sectiune.
NEWS-a decis asupra unui numar maxim de 5 emoticoane (O.O, :0, , =]] etc, vi le stiti voi mai bine ca oricine).
Ti-am redus eu din ele, data viitoare sa nu se mai repete.
Edit: Greşeluţe nu am văzut şi oricum asta nu ţine de mine, hehe . Vă rog să mă anunţaţi când puneţi nextul . Spor la idei şi tastat. Ja neeee'.
EDIT Daria: 8. Nu e permisa utilizare de smiley-uri sau michimausi de orice fel pe aceasta sectiune.
NEWS-a decis asupra unui numar maxim de 5 emoticoane (O.O, :0, , =]] etc, vi le stiti voi mai bine ca oricine).
Ti-am redus eu din ele, data viitoare sa nu se mai repete.
Boys love.