31-01-2012, 09:39 AM
Cateva sfaturi:
Acum si comm.
Nu ma asteptam sa citesc vre-o data vre-un fic yaoi cu Lee Min Ho adica Jun Pyo, am urmarit si eu k-drama 'boys before flowers' iar el a fost preferatul meu alaturi de Kim Hyun Jung (Ji Hoo).
Revenind la fic.. Ideea e geniala! Desi as preferat ca actiunea sa se petreaca intre cei doi mentionati mai sus, desi nici ideea de fiu-tata vitreg nu-i deloc rea! Banuiesc ca actiunea intre ei va fi, nu? Nici nu vreau sa ma gandesc ca Jun Pyo ar putea fi vre-o data uke (presupun ca asta ar fi 'rolul' sau).
Multa bafta in continuare si anunta-ma cand postezi nextul, te rog!
*hugzz*
(31-01-2012, 12:30 AM)Aliss_anime A scris: Valul de oameni incepe sa cante asurzitor un cantec, cel intrista oarecum pe tanar, dar zambeste, prefacut ce'i drept.Foloseste cratima, nu apostroful! Nu are un aspect prea frumos in pagina.
(31-01-2012, 12:30 AM)Aliss_anime A scris: - Imm, nu stiam ca fiul meu este si o fire romantica... ( murmura o voce ce-l sperie initial pe tanar, facand o intoarcere de 90 de grade pentru a vedea despre cine este vorba.Deci, in primul rand nu-i nevoie sa mai folosesti parantezele, scrie direct!
[...]
- Ce cauti tu aici? ( decide brunetul sa spuna dupa o tacere de cateva secunde )
- Nu am apucat sa-ti spun La multi ani...si ( se opreste pentru as aprinde o tigare ) ...vazandu-te singur m-am gandit sa o fac.
- Mno...mersi, eu o sa ma intorc inauntru ( rosteste baiatul vrand sa plece, insa incheietura ii este prinsa intr-o stransoare puternica )
- Inca nu ti-am urat...deci trebuie sa o fac.. ( si spunand asta il tanteste pe baiat cu spatele de balustrada rece lipindu-si ametitor trupul de al sau )
Acum si comm.
Nu ma asteptam sa citesc vre-o data vre-un fic yaoi cu Lee Min Ho adica Jun Pyo, am urmarit si eu k-drama 'boys before flowers' iar el a fost preferatul meu alaturi de Kim Hyun Jung (Ji Hoo).
Revenind la fic.. Ideea e geniala! Desi as preferat ca actiunea sa se petreaca intre cei doi mentionati mai sus, desi nici ideea de fiu-tata vitreg nu-i deloc rea! Banuiesc ca actiunea intre ei va fi, nu? Nici nu vreau sa ma gandesc ca Jun Pyo ar putea fi vre-o data uke (presupun ca asta ar fi 'rolul' sau).
Multa bafta in continuare si anunta-ma cand postezi nextul, te rog!
*hugzz*