Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Need for speed

[center]Capitolul 12[/center]

Stateam in garajul vilei si il priveam pe bodyguard-ul meu, cum repara un motor, marca Yamaha, neagra. Nu intelegeam de ce Kim vrea sa ma trimita in Tokio. Trag aer in piept si ii spun lui Kaito, ca ma duc in casa. Cand am ajuns in camera noastra, am zambit bucuros, cand mi-am vazut iubitul stand pe burta, citind in continuare Shogun-ul. Am oftat usor, simtit din nou cum inima incepu din nou sa bata cu putere in pieptul meu, incercand sa o calmez inainte ca tanarul sa ma vada in camera, dar la cat noroc aveam, acesta ma vazu, zambindu-mi fermacator, puse semn la carte. Se ridica in fund, intizand mana spre mine, cu palma in sus si facandu-mi cu degetul aratator sa vin la el.
- S-a intamplat ceva? Ma intreba pe un ton ingrijorat, iar eu i-am apucat mana, asezandu-ma langa el. Sano, ma speri, ce s-a intamplat? Ma intreba din nou, cand l-am imbratisat, ascuzandu-mi fata in parul sau. Tremuri tot, esti bolnav? Ti-e rau? Ce te doare? Mai puse cateva intrebari, cand corpul meu incepu sa tremure de spaima, iar in glasul sau se simtea panica.
- Se va intampla ceva rau, ii soptesc in ureche, lasandu-ma cu toata greutatea pe el, picand amandoi in pat, eu stand deasupra lui.
Inchid ochii astepand sa faca misto de mine, sa rada sau ceva de genu, dar satenul incepu sa imi pupe delicat tampla, in timp ce ma mangaia protector pe spate, pentru a ma calma cat de cat. Stateam cu urechia pe pieptul sau, ascultand inima aceea dulce si iubitoare in ritmul vietii, facandu-ma sa o ascult fara sa ma desparta nimic. Ma ridic in genunchi, stand exact pe barbatia sa, incepand sa il desfac rapid la camasa din panza, in carouri, subtire, ce o avea in acel moment pe trup. Ochii sai caprui-aramii, ma priveau curiosi in legatura ce o sa fac in continuare cu trupul sau. Imi trec timid si tremurator degetele peste pieptul sau, simtindu-i fiecare muschi in parte, sub atingerea mea. Ii iau fata in maini si buzele noastre se intalnira intr-un sarut pasional si dulce, ce ma facu sa gem foarte usor in gura lui, facandu-ma sa inrosesc tot la fata, iar tanarul ma trase intr-o parte, urcandu-se deasupra mea si picioarele mele, erau de o parte si alta a bazinului sau.
- Sano, ma speri, imi sopti in ureche, dandu-mi un mic sarut pe lob. Spune-mi te rog, ce s-a intamplat, ma ruga, iar eu, am tras de cateva ori aer in piept, pentru a ma calma.
- Vreau sa ma iubesti, sa ma faci al tau. Vreau sa imi arati cum este sa fi iubit. Kim, se va intampla ceva rau si daca e sa mor sau ceva asemanator, vreau sa iau cu mine, aceasta amintire, ii spun, printre lacrimile ce imi siroiau pe chip.
Logodnicul meu aproba din cap, apoi buzele sale incepura sa le dezmerde pe ale mele, in timp ce degetele sale, se strecurara sub tricou, incepand sa imi atinga delicat, pielea corpului, facandu-ma sa tremur de placere, sub atingerea sa ca de pana. Imi dadu jos tricoul, iar eu l-am descotorosit de camasa, arucand-o prin camera. Incepu sa imi sarute gatul, muscand din cand in cand pielea, apoi trecandu-si limba peste petele discrete de roseata. Am gemut adanc, arcuindu-mi spatele, cand incepu sa imi linga apasat unul dintre muguri, muscandu-l suav si sugandu-l posesiv, aducandu-ma pe culmea placerii. Aplica acelasi tratament si celuilalt sfarc, apoi incepu sa coboare cu sarutarile pe abdomenul meu, facandu-ma sa chicotesc foarte usor, fiindca eram foarte gadilicios pe abdomnen. Am scot un mic chitait de suprindere, cand imi desfacu blugi, tragand de ei, impreuna cu boxeri.
- Doamne!... Kim!... Strig, plin de suprindere, cand buzele sale ferme si calde, imi apucara capul penisului, trecandu-si limba peste el.
Incepu sa imi suga si sa imi linga barbatia, parca ar fi cea mai delicioasa acadea. Imi mai dadu un mic sarut pe cap, apoi isi dadu jos pantaloni cu boxeri. Lua un tub cu o crema, incepand sa ma unga acolo jos, pentru a alunea mult mai usor in interiorul meu.
- Crezi ca ma poti ajuta cu el? Ma intreba pe un ton suav si pervers, rupand ambalajul unu prezervativ.
Cu maini tremuratoare, l-am ajutat sa il ruleze pe mandria lui. Kim imi dadu un mic sarut pe pantec, in timp ce imi puse picioarele pe umeri sau puternici.
- Relaxeaza-te iubire, imi sopti, apoi ma patrunse incet, dar am scancit de durere, arcuindu-ma, strangand din dinti.
Il simteam atat de mare in interiorul meu, pulsand de energie, presand carnea din interiorul meu. Unghile mele scurte, ii se adancira in muschi de pe bratul sau, in timp ce iubitul meu, facea miscari usoare de du-te-vino, nevrand sa ma doara. Buzele sale imi luau toate lacrimile cristaline.
- Ahh..., gem de placere, cum se misca nu stiu cum in interiorul meu.
- Muzica, murmura si incepu sa se miste in acelasi fel, rupand cateva gemete de placere de pe buzele mele.
Peste trupurile noastre se asternu un strat fin de transpiratie, lipicioasa si umeda, iar parul nostru era plin de clipiciuri de transpiratie. Simt cum ma patrunse dur, facandu-ma sa gem adanc de durere, dar m-am eliberat o data cu iubitul meu. Acesta se aseza langa mine, sarutandu-mi usor pieptul, apoi ma trase in bratele lui, iar ochii mei s-au inchis, adormind extenuat, dar si fericit, fiindca acum ii apartineam in intregime lui Kim Gil si nimanui altcineva...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

Răspunsuri în acest subiect
Need for speed - de Nywa - 13-08-2011, 10:13 PM
RE: Need for speed [Yaoi +18] - de Drama Queen - 13-08-2011, 10:46 PM
RE: Need for speed [Yaoi +18] - de HanniGram - 14-08-2011, 09:16 AM
RE: Need for speed [Yaoi +18] - de alexutzy97 - 14-08-2011, 05:45 PM
RE: Need for speed [Yaoi +18] - de Nywa - 15-08-2011, 10:25 PM
RE: Need for speed [Yaoi +18] - de Drama Queen - 16-08-2011, 09:56 AM
RE: Need for speed [Yaoi +18] - de HanniGram - 16-08-2011, 01:25 PM
RE: Need for speed [Yaoi +18] - de Nywa - 03-09-2011, 10:49 PM
RE: Need for speed [Yaoi +18] - de Nywa - 16-09-2011, 03:38 PM
RE: Need for speed [Yaoi +18] - de Beatrix LaVey - 18-09-2011, 09:03 PM