28-01-2012, 03:41 PM
Eu am facut doar o observatie pentru ca fiind un RPG caruia i-am facut subforum, si asta pentru ca am fost draguta, ma gandeam ca e ceva mai grandios. Err, nu trebuie neaparat sa lungiti povestea.
Eu nu am vorbit cu Theory, iar in privinta participarii, era RPG deschis, din cate vad XPT1 s-a cam implicat, vedeti voi doi ce si cum, sau vorbiti cu initiatorii principali.
Threadurile vechi sunt la arhiva si vor ramane acolo. Nu aveti cum sa faceti povestea la fel, sau actiunea pentru ca fiecare personaj se comporta diferit, imprevizibil, altfel devine un fic colectiv iar si se pierde tot farmecul unui RPG adevarat.
Eu nu am vorbit cu Theory, iar in privinta participarii, era RPG deschis, din cate vad XPT1 s-a cam implicat, vedeti voi doi ce si cum, sau vorbiti cu initiatorii principali.
Threadurile vechi sunt la arhiva si vor ramane acolo. Nu aveti cum sa faceti povestea la fel, sau actiunea pentru ca fiecare personaj se comporta diferit, imprevizibil, altfel devine un fic colectiv iar si se pierde tot farmecul unui RPG adevarat.
probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine
au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand