28-01-2012, 11:36 AM
Dubios faptul ca ma gasiti aici, deobicei nu vorbesc despre haine si lucruri in genul asta. Hainele sunt de purtat, nu de vorbit. Oricum, ' stilul ' meu [ uh, chiar sa-l numesc asa? ] e ... n-am un cuvant potrivit. Ar suna aiurea sa-i zic ' Metal ' , nu?
Oricum ideea e ca port mai mereu [ in ultimul timp prea des ] tricouri cu trupe ~ am o colectie destul de draguta ~, blugi de toate culorile, bocanci/tenesi, obisnuitele bratari, medalionul, siiiii poate niste bretele. Depinde de starea mea.
Fustele imi displaceau inainte, adica chiar le uram, dar am inceput sa port cand era o zi... mai linistita si mi-era lene sa fac lucruri iesite din comun [ parkour, alergat, biking, etc. ] .
This is the story of my life. Draguta garderoba, nu? *laugh*
Oricum ideea e ca port mai mereu [ in ultimul timp prea des ] tricouri cu trupe ~ am o colectie destul de draguta ~, blugi de toate culorile, bocanci/tenesi, obisnuitele bratari, medalionul, siiiii poate niste bretele. Depinde de starea mea.
Fustele imi displaceau inainte, adica chiar le uram, dar am inceput sa port cand era o zi... mai linistita si mi-era lene sa fac lucruri iesite din comun [ parkour, alergat, biking, etc. ] .
This is the story of my life. Draguta garderoba, nu? *laugh*
![[Imagine: MANOWAR.jpg]](http://i9.photobucket.com/albums/a67/Radscooters/MANOWAR.jpg)
Brothers everywhere
raise your hands into the air
we're warriors, warriors of the World !
raise your hands into the air
we're warriors, warriors of the World !