03-08-2008, 09:28 PM
Pentru ca parintii mei sunt foarte petrecareti m-au nascut la doua zile dupa revelion adica pe 2.ianuarie.1995 si sunt fecioara....stai am incurcat foile....sunt capricorn cu ascendent in capricorn?? ce ciudat eu stiam ca sunt fecioara ....lol glumeam...imi ador zodia....sunt de parere ca zodia mea ma caracterizeaza din cap pana imi picioare...exceptand faza cu Cei in zodia Capricorn sunt cei mai linistiti....blahblah vorbe`n vant....sunt linistita intr-adevar...dar doar la scandale adica eu sunt tipa mai pacifista...in rest....eu nu stau locului .
In zodiacul chinezesc sunt caine cu ascendent in dragon, in cel indian sunt lotus, in cel arboricol brad, iar in cel floral sunt bujor.
buun...ce fac eu in general de ziua mea....in primul rand ies in oras cu tata:love: cu tata ma simt atat de bine... imi face toate poftele si ma rasfata mereu...cu mama nu ma`nteleg ca deh e berbec...mrg...dupa plimbarica cu tati le invit pe fete la mine...dam o petrecere ceva....sau distrugem cate ceva prin casa...apoi pleaca fetele si stau la pc palavrageala....si cam atat.
In zodiacul chinezesc sunt caine cu ascendent in dragon, in cel indian sunt lotus, in cel arboricol brad, iar in cel floral sunt bujor.
buun...ce fac eu in general de ziua mea....in primul rand ies in oras cu tata:love: cu tata ma simt atat de bine... imi face toate poftele si ma rasfata mereu...cu mama nu ma`nteleg ca deh e berbec...mrg...dupa plimbarica cu tati le invit pe fete la mine...dam o petrecere ceva....sau distrugem cate ceva prin casa...apoi pleaca fetele si stau la pc palavrageala....si cam atat.