Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Caracterizeaza userul de deasupra (2)

Daca nu ma insel, tu, esti un user vechiut, dar care ori are o desaga mai mare ca a lui Mos Craciun, plina de posturi facute in locuri in care nu se contorizeaza, ori a facut foarte mult spam.

Santa doesn't like naughty girls, so you'd better be nice!

Si acum ca a trecut oricum Craciunul si aluziile nu vor mai functiona pentru inca 9-10 luni cand incepe febra prematura a cumparaturilor pentru sarbatori, sa trec si eu la caracterizare.

Hopa, acum realizez ca esti tip si ca nu prea activezi, adica aproape deloc... Si uite asa a scazut numarul de cuvinte pe care o sa ti le dedic, in procent de 75%. Eh, problema ta, atata activitate, atata recompensa.

Am observat o chestie curioasa; setul tau e facut de Autumn (Dana), un user foarte vechi si inactiv acum (care se intampla sa-mi fie prietena buna), asa-i?

Observ si apreciez ca esti unul din tipii care stiu sa scrie o propozitie decenta in limba romana, fata de cateva specimene de pe aici si ca totusi pari o fire deschisa, poate oarecum timida. Ai aceleasi culori preferate ca si mine (nu ca te-as cunoaste, dar nu strica niciodata un ochi la threadul tau de la Nou veniti; se numeste cercetare) si mentionez acest lucru doar ca sa mai zic o fraza, doua, demne de Captain Obvious.

Sunt aproape sigura ca esti un membru de pe vreun raposat forum anime. Imi par cunoscut dupa set si nume.

Avand in vedere ca postezi o data pe luna, nu te vei supara, sunt sigura.

Ah, ce dubioasa sunt azi.
[Imagine: sigforme.png]

probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...

Clicky

Răspunsuri în acest subiect
RE: Caracterizează userul de deasupra (2) - de yulobo - 06-08-2011, 10:02 PM
RE: Caracterizează userul de deasupra (2) - de Aly - 20-08-2011, 01:43 PM
RE: Caracterizează userul de deasupra (2) - de Lia - 25-01-2012, 05:03 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Minciuna despre userul de deasupra Shiva 42 52.872 27-01-2012, 12:14 AM
Ultimul răspuns: Lia
  Trezeste-te, arunca, hraneste & deseneaza userul de deasupra. Aly 2 2.953 25-01-2012, 04:06 PM
Ultimul răspuns: Ryuu

Utilizatori care citesc acest subiect:
18 Vizitator(i)