Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Lucru de neiertat pentru fanii k-pop!! Ce prostie!

Cred ca fiecare asculta ce-i place, si ce sa spunem de fanii k-pop, nici mie nu-mi plac multe genuri, dar sunt convinsa ca fanii respectivelor genuri ma vor ierta pentru greseala de a nu avea aceleasi gusturi.
Nu suntem toti la fel, I'm simply wired a different way. Mie imi place Miley Cyrus, si daca imi place Miley Cyrus, nu ma mira ca altcuiva ii place k-popul 21.
Si, apropo de limba, cantecele adevarate o transced, ascultati numai piesa asta sau tot asta 21. Nu asta e problema, nu incercati sa ascundeti dupa deget faptul ca va plac niste piese stereotipice si banale, imbratisati acest lucru. Nu o sa va judecam, numai in cazul in care incercati sa ne bagati pe gat natura exceptionala a respectivelor piese. Atunci devine o problema. Cum e acest topic, care este o problema. Pentru ca gusturile nu se discuta.

Si daca topicul asta nu se inchide, ma duc si eu sa deschid un "lucru de neiertat pentru fanii metalului! ce prostie!" in care toata lumea sa incerce sa imi explice ca metalul e cel mai fain lucru de pe lume (pentru ca lor li s-ar parea de neiertat faptul ca mie nu imi place metalul).

Last but not least, is copii ffs, copiii nu sunt prea atrasi de muzica in general, mai ales cand e vorba de niste piese confuze ca alea. Daca frate-mio de 10 ani nu asculta Queen, dar ii place Na na na de la MCR ca e videoclipul fain. Is copii (simt nevoia sa ma repet), nu o sa se simta atrasi de ceva banal ca si K-Popul, in schimb fata cu parul de foc, videoclipurile lui Lady Gaga sunt facute sa socheze, normal ca le place, ca-s copii. Doamne, ce face 9gag-ul din oameni..
[Imagine: iK6og.jpg]

Răspunsuri în acest subiect
RE: Lucru de neiertat pentru fanii k-pop!! Ce prostie! - de fleeting ray - 24-01-2012, 10:19 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)