24-01-2012, 10:17 PM
... mi se taie respiratia de fiecare data cand iti citesc creatiile, stii doar. Ai dat frau liber cuvintelor sa se contopeasca intr-o simfonie atat de... placuta auzului si vazului. Cu toate ca ,,a place'' e un termen insignifiant pentru oneshot-ul tau. Reusesti cu brio sa retrezesti citirorului anumite emotii si ganduri, sa-l faci sa reflecteze la analogia dintre el si compunerea ta.
Iubesc aceasta secventa: ,,Lasa fericirea in pace! Nu e decat un termen de dictionar''. Sincer, imi vine sa-mi tatuez mesajul asta pe piele. Am luat-o pe aratura...
Astept altele, ce cu siguranta ma vor propulsa inapoi in universul meu, la fel ca acesta. Succes si te rog sa ma anunti cand postezi next-urile.
Iubesc aceasta secventa: ,,Lasa fericirea in pace! Nu e decat un termen de dictionar''. Sincer, imi vine sa-mi tatuez mesajul asta pe piele. Am luat-o pe aratura...
Astept altele, ce cu siguranta ma vor propulsa inapoi in universul meu, la fel ca acesta. Succes si te rog sa ma anunti cand postezi next-urile.
![[Imagine: tumblrlzv0gahduu1rps1qh.png]](http://img607.imageshack.us/img607/2937/tumblrlzv0gahduu1rps1qh.png)
Priveste in ochii mei. Nu poti vedea, am dreptate?
Valul negru atarna greoi peste retina... aparenta... cât de mult timp ti-ai sacrifica sa descoperi esenta?