Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Cum credeti ca va fi sfarsitul?

Pai, din ce am vazut pana acuma in manga si anime (sunt la zi cu ambele) Naruto va fi cel mai bun prieten al bestiilor cu cozi, ceea ce ii va aduce putere. El va salva lumea bla bla bla... din cauza lui se va termina razboiul si el va deveni hokage. Dupa vreun an de la punerea in functie satul merge super Ok, el e cel mai bun hokage EVER. El va schimba lumea cumva ca hokage, aduce pacea in lume si devine un fel de Eremitul celor 6 cai, doar al 2-lea.La 2 ani de cand Naruto e hokage vine sasuke mult mai puternic si incepe lupta finala. Oricat de mult mias dori ca naruto sa ramana ok si alive Smile, nu cred ca asta va vrea si kishimoto, naruto trebuie sa aiba dreptate in acea privinta cu "Daca eu mor mori si tu". Cred ca in acea confruntare vor muri amandoi, naruto va muri cu constiinta impacata(cv de genu "vin la tine tata, Jiraia..., asteptatima), porcul de sasuke poate (nu cred) ca o sa ii ceara lui naruto scuze in ultimu moment si va regreta ce a facut apoi sa moara amandoi. Da, plans mult si CE BUN A FOST NARUTO CA HOKAGE. Oricum naruto va ramane in istorie, cat despre Kurama ma intreb ce se va intampla cu el. Poate il jeleste si el pe Naruto, totusi a fost bestia lui cu cozi, nu? Ar fi fain ca dupa moartea lui Naruto oamenii sa traiasca in pace cu bestiile cu cozi, iar naruto sa ramana o legenda pe care parintii sa leo zica copiilor ca "A fost demult...". Nush asta e viziunea mea. Ce parere aveti?
Ajutati-ma sa-mi indeplinesc visul: sa-i vad pe micutii astia adulti! Tot ce trebuie sa faceti e sa dati click!
[Imagine: r6KlR.png] [Imagine: IZpPm.gif] [Imagine: MRb1Z.gif] [Imagine: Z8Pjv.gif]

Răspunsuri în acest subiect
Cum credeti ca va fi sfarsitul? - de cristina1996 - 01-11-2009, 05:44 PM
RE: cum credeti ca va fii sfarsitul animului naruto?? - de DarkAngeI - 22-01-2012, 10:46 PM
RE: Cum credeti ca va fi sfarsitul? - de Saravis - 21-02-2012, 08:37 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Ce credeti despre seria Naruto SD? hero1hero 1 2.917 09-07-2012, 07:29 AM
Ultimul răspuns: Mykoto

Utilizatori care citesc acest subiect:
8 Vizitator(i)