22-01-2012, 09:33 PM
Spuneai de mine că am evoluat, dar tu... tu descrii uimitor, adică È™i înainte îți adoram stilul original, dar acum descri din ce în ce mai mult È™i-mi place foarte mult asta. Revenind -spun cuvântul ăsta prea des...?-, acest Uso mă fascinează din ce în ce mai mult :3 È™i trebuie să specific că È™i eu tot la Nana mă gândeam, adică la acel „Hei, Uso...â€, dar cu siguranță nu te „acuzam†de copiere sau orice altceva, dimpotrivă È™i dacă te inspirai din el tot atât de tare îmi plăcea. AÈ™a, sincer, nu mă aÈ™teptam ca protagonistul -nu-i È™tiu numele...- să fie îndrăgostit de acest Uso , serios, mă aÈ™teptam să se îndrăgostească pe parcurs sau ceva de genul xD, dar deh, dragoste la prima vedere, ce să-i faci :))). Mm, nu-mi place acel „Mic pervers†fiindcă dacă tipul s-a-ndrăgostit de el nu-nseamnă că e pervers, dar dacă aÈ™a consideră Uso, aÈ™a să fie ! :)) Mă cam È›i în suspans cu numele tipului fiindcă deja eÈ™ti la cap. al patrulea È™i tot nu îl È™tiu, îmi place x3. Mă-ntreb totuÈ™i ceva, o să avem parte de yaoi nu? owoâ€, aÈ™a, cam atât, spor la scris È™iii ador fic-ul ăsta :3 -să sperăm că va fi mai lung decât altele :)))-!