20-01-2012, 07:56 PM
Bine ai revenit. Incearca sa vorbesti cu vreun administrator sau ceva ca sa iti trimita parola si id-ul ().
[eu te-am vazut pe celalalt cont si am schimbat cateva vorbe, insa nu stiu cum te cheama sau cati ani ai - eu oricum nu retin lucrurile astea-, asa ca te intreb pentru ca imi e lene sa ma uit dupa celalalt cont *exista vreo problema?*]
Cum te numesti?
Varsta?
La ce liceu esti (stiu, parca, ca ai cinsprazece ani sau ceva mai mult... daca nu ma insel ._.'')?
Cel mai inspaimantator sau/si realistic?
O zi buna.
[18:55 PM]
[eu te-am vazut pe celalalt cont si am schimbat cateva vorbe, insa nu stiu cum te cheama sau cati ani ai - eu oricum nu retin lucrurile astea-, asa ca te intreb pentru ca imi e lene sa ma uit dupa celalalt cont *exista vreo problema?*]
Cum te numesti?
Varsta?
La ce liceu esti (stiu, parca, ca ai cinsprazece ani sau ceva mai mult... daca nu ma insel ._.'')?
Cel mai inspaimantator sau/si realistic?
O zi buna.
[18:55 PM]
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2