19-01-2012, 01:59 PM
(18-01-2012, 10:13 PM)temporary_bliss A scris: Nu am urmarit prea multe animeuri [...] Galactik football. - nu e anime
Sunt de parere ca nimic nu trece mai sus de muzica rock si nici nu are sa treaca vreodata. Ascult trupe ca Five finger Death punch, Plan Three, Sick puppies, Breaking Benjamin, Linkin Park, etc. - youdon'tsay.jpg; as putea sa iti fac cunostiinta cu trupe infinit mai bune in ceea ce priveste genul rock, daca zici ca nimic nu-l intrece. Astea sunt scalambaieli care se incadreaza relativ, fara suparare.
Bine ai venit, presupun ca ai aparut pe aici pentru a iti posta ficurile, daca tot spui ca esti autoare amatoare; sper ca esti unul din userii care merita cititi si aduc ceva nou.
Daca iti plac asa mult serialele iti sugerez sectiunea noastra unde gasesti o varietate destul de larga. Subforumul dedicat cinematografiei a fost reorganizat de curand si sunt sigura ca o sa-ti gasesti drumul usor pe acolo. ^^
Daca ai lucrari yaoi/yuri/hentai va trebui sa ceri permisiune pentru a posta la Mordor's Gate.
probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine
au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand