Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Kyo Kara Maoh!

Buna MiraA! Oh, Doamne, de abia asteptam sa termin de citit si sa las comentariu. Capitolul a fost foarte lung si plin de umor in unele locuri, romantism in altele, mister si toate cele. Le imbini pe toate atat de bine, la fel si descrierea, dialogul si naratiunea. Nu sunt seci, ceea ce e bine.
Nu am vazut animeul si nu cred ca ma voi apuca de el curand. Nu prea am timp, in schimb, voi continua sa citesc ficul tau.

Imi place personalitatea Miei. Este amuzanta si descurcareata, asa cum au spus si parintii ei. As vrea sa vorbesc putin de fantana, dar o las la sfarsitul comentariului.
Vorbesti la persoana a III-a si te descurci foarte bine cu decursul actiunii. Felicitari. ^^
Citat:daca ne referim la doua persone anume, dragoste.
Da, asa e, stim noi la cine te-ai referit. xD

Te descurci de minune sa descri scene in care apar mai mult de doua personaje. Nu te incurci deloc in detalii, cel putin pana acum, si totul decurge frumos. Capitolul a fost lung, cum am mai spus, dar nu a fost deloc plictisitor, mai ales pentru mine, care nu am vazut animeul si am stat cu gura cascata si atenta la fiecare detaliu. Unii termeni nu ii cunosc, dar sper ca ii voi intelege mai bine pe parcurs, altii se inteleg din context.
Citat:Ce naiba, era casatorit cu Conrart doar de vreo 40 de ani!
Caat? D’oh, ce batrani sunt. Nu am vazut animeul, dar nu cred ca erau nemuritori. O.o

Asa... Cum am spus, vreau sa vorbesc ceva despre fantana aia. La inceput credeam ca intr-adevar o fantana obisnuita, insa Yuuki si Conrart nu pareau prea ingrijorati. Am impresia ca acea fantana ii va arata Miei adevarata ei viata, trecutul ei, parintii ei reali, mama, tatal si totul. De abia astept. Te-ai oprit exact acolo. >.< Asta e. ;))
Asta se numeste mister! *smile*

PS: Frumos capitol, dar ai grija la "Yuuri". Uneori il scrii cu dublu 'u', alteori il lasi asa. Ai grija! ^^

Răspunsuri în acest subiect
Kyo Kara Maoh! - de MiraA - 15-01-2012, 01:08 AM
RE: Kyo Kara Maoh! - de Beatrix LaVey - 15-01-2012, 07:37 PM
RE: Kyo Kara Maoh! - de Rain - 15-01-2012, 09:18 PM
RE: Kyo Kara Maoh! - de MiraA - 17-01-2012, 07:00 PM
RE: Kyo Kara Maoh! - de Beatrix LaVey - 17-01-2012, 10:03 PM
RE: Kyo Kara Maoh! - de MiraA - 10-02-2012, 11:15 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)