Wiiiiiiiiii, cat am asteptaaaaaaaaaaaat ! Tu iubesti sa ma chinui, si stii prea bine la ce ma refer cand spun asta! :)) [ Nu sunt conotatii de-alea, nu, nu!!! ]
[Nici macar eu nu ma cred... :)) ]
Bine, iubita mea, da' tu te descurci grozav in orice scrii! Seth, pacostea aia de Lucas[=p~] si Lorna. Un triunghi amoros, unul foarte sexy!
Ma face curioasa. Cumva pacostea se da la Lorna? [ Papi papi, papi chulo, papi papi papi benga mi :> ]
Mi se pare mie sau Seth e gelos? Parca il deranjeaza ca Lucas se uita dupa altele. In plus, Lucas e destept O.o
Il apreciez pentru asta, da' nu-mi place, e rau...
Bine, iubita mea, adu-ne, te rog, cat mai rapid nextul :o3 ! :X Abia astept :">!
♥♥♥ Mira ♥♥♥
NEW S-a decis asupra unui numar maxim de 5 emoticoane (O.O, :0, :)), =]] etc, vi le stiti voi mai bine ca oricine).
Voi chiar nu stiti sa cititi ...? Astaaaaaaaaaaaaaa-i deja a doua avertizare ♥.
[Nici macar eu nu ma cred... :)) ]
Bine, iubita mea, da' tu te descurci grozav in orice scrii! Seth, pacostea aia de Lucas[=p~] si Lorna. Un triunghi amoros, unul foarte sexy!
Ma face curioasa. Cumva pacostea se da la Lorna? [ Papi papi, papi chulo, papi papi papi benga mi :> ]
Mi se pare mie sau Seth e gelos? Parca il deranjeaza ca Lucas se uita dupa altele. In plus, Lucas e destept O.o
Il apreciez pentru asta, da' nu-mi place, e rau...
Bine, iubita mea, adu-ne, te rog, cat mai rapid nextul :o3 ! :X Abia astept :">!
♥♥♥ Mira ♥♥♥
NEW S-a decis asupra unui numar maxim de 5 emoticoane (O.O, :0, :)), =]] etc, vi le stiti voi mai bine ca oricine).
Voi chiar nu stiti sa cititi ...? Astaaaaaaaaaaaaaa-i deja a doua avertizare ♥.
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)
Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour
Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour