14-01-2012, 11:26 PM
Mood: Somnoroasa.
Status:... Perv one...
Locaţie: Acas'.
Mănânc: Nimic. M-am chinuit sa mananc o bucata de peste (nu imi place pestele) si ultima bucata am aruncat-o...
Beau: Nimic. Desi ceilalti beau Cola dincolo, eu ma simt bine asa.
Sunt îmbrăcată în: Pantaloni decolorati, tricou si bluza pe deasupra (am ramas neschimbata de cand am venit de la Aerith/Dya).
Ascult: Apocalyptica - I don't care.
Privesc: Litere. Multe, ba! Multe. Si se mai zice ca-i criza.
De lietere sigur ca nu.
Status messenger: Yuki Eiri: What are you scheming?
Mr. K: Scheming? Okay, let's just say that I am. But you and I, our hearts were both captured by Shuichi... and in that sense, our interests should be the same.
[si totusi... pe K. nu vreau sa il fac ramasite de mitraliere
, imi place rasul sau malefic :- >~~]
Vorbesc pe messenger cu: Cu Ichi. Dar fome... ah, uite ca a raspuns.
Citesc: Nimic, bro... nimic. Pana maine. T___________T Trist, trist, trist...
Mă gândesc la: Sangele care i se scurgea lui Dya pe mana de la o taietura intr-un pahar si picura pe parchet... Si ea de acolo cu sadicitatea ei ca ce frumos e sangele in timp ce mie imi venea sa sar pe geam (am inceput si sa plang din cauza sangelui... >.>''''''' -si cica "Fa-te doctor!", pe naiba).
Dating: Scoala... Trist, trist. Trist. Asa de trist. Trist. Trist.
Doresc: Nimic...
Imi e bine asa.
Iubesc pe: Eeeeh... familia si Dya.
Nervoasă pe: I don't care.
Urăsc pe: Same here.
ÃŽmi lipseÅŸte: Prajitura cum am mancat in acea zi de vara la terasa impreuna cu sora mea si inca trei persoane. *muscandu-si batista* Asa bun. Asa bun. Atat de frumos... Atat de frumos... *running in tears*
Abia aştept să: Nimic foarte spectaculos care sa imi treaca prin minte. Life tme (*rolling on the floor*).
Status:... Perv one...
Locaţie: Acas'.
Mănânc: Nimic. M-am chinuit sa mananc o bucata de peste (nu imi place pestele) si ultima bucata am aruncat-o...
Beau: Nimic. Desi ceilalti beau Cola dincolo, eu ma simt bine asa.
Sunt îmbrăcată în: Pantaloni decolorati, tricou si bluza pe deasupra (am ramas neschimbata de cand am venit de la Aerith/Dya).
Ascult: Apocalyptica - I don't care.
Privesc: Litere. Multe, ba! Multe. Si se mai zice ca-i criza.

Status messenger: Yuki Eiri: What are you scheming?
Mr. K: Scheming? Okay, let's just say that I am. But you and I, our hearts were both captured by Shuichi... and in that sense, our interests should be the same.
[si totusi... pe K. nu vreau sa il fac ramasite de mitraliere

Vorbesc pe messenger cu: Cu Ichi. Dar fome... ah, uite ca a raspuns.
Citesc: Nimic, bro... nimic. Pana maine. T___________T Trist, trist, trist...
Mă gândesc la: Sangele care i se scurgea lui Dya pe mana de la o taietura intr-un pahar si picura pe parchet... Si ea de acolo cu sadicitatea ei ca ce frumos e sangele in timp ce mie imi venea sa sar pe geam (am inceput si sa plang din cauza sangelui... >.>''''''' -si cica "Fa-te doctor!", pe naiba).
Dating: Scoala... Trist, trist. Trist. Asa de trist. Trist. Trist.
Doresc: Nimic...

Iubesc pe: Eeeeh... familia si Dya.
Nervoasă pe: I don't care.
Urăsc pe: Same here.
ÃŽmi lipseÅŸte: Prajitura cum am mancat in acea zi de vara la terasa impreuna cu sora mea si inca trei persoane. *muscandu-si batista* Asa bun. Asa bun. Atat de frumos... Atat de frumos... *running in tears*
Abia aştept să: Nimic foarte spectaculos care sa imi treaca prin minte. Life tme (*rolling on the floor*).
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2