13-01-2012, 04:12 PM
Si pana la urma, CyBeR, care e problema ? Sper ca febra cu electromagneticii, pardon, iluminatii si cu noua curatenie, pardon - ordine mondiala nu te-a ajuns.
Nu poti instaura aceasta panica folosind o forma a placerii. Mi-e totuna daca sunt urmarit la toaleta din nu stiu ce pub, in toaleta dintr-un hotel, in intersectia sau de vecinul de vis-a-vis.
Cred ca si modul in care ai pus intrebarea (interogarea intrebarii, care potrivit rangului ei este buna, dar este ambiguizata de atitudinea interogativa de vrere-de-a-sti).
Citat:Se ridica problema mai interesanta care o am eu si cu telefoanele mobile cu Facebook: chiar vrem ca cineva sa fie in stare sa ne urmareasca FIECARE miscareStimulentul populatiei nambar unu este panica. Exemplu
Nu poti instaura aceasta panica folosind o forma a placerii. Mi-e totuna daca sunt urmarit la toaleta din nu stiu ce pub, in toaleta dintr-un hotel, in intersectia sau de vecinul de vis-a-vis.
Cred ca si modul in care ai pus intrebarea (interogarea intrebarii, care potrivit rangului ei este buna, dar este ambiguizata de atitudinea interogativa de vrere-de-a-sti).
![[Imagine: subpagenav02_r1_c1.gif]](http://sigurros.s3.amazonaws.com/site_images/takk/subpagenav02_r1_c1.gif)
I am a lying asshole and a troll.