13-01-2012, 02:23 PM
Intr-adevar, e foarte interesant ca au pus un prostanac drept personaj principal masculin. Desi pe alocuri ma enerveaza -cel putin cand face glume despre pieptul Linei ^^-, e foarte simpatic. Imi place cand se contrasteaza Gourry cel tamp cu Gourry cel care lupta alaturi de Lina si ar face orice pentru ea. Cine s-ar fi asteptat sa ia atata atitudine in ultimul episod din Slayers Next? Din pacate a ramas fara sabie (sau cel putin asa imi amintesc, din ultimele sezoane) dar se pare ca inca a ramas langa Lina - nu e dulce? Sincer mi-ar placea sa il vad cum s-ar descurca precum sot si tatic (alaturi de.. cine altcineva?), cat ar trebui sa indure saracu'.
Mi-ar placea totusi sa se afle mai multe despre viata lui. In afara de Amelia si un pic Zelgadis, nu se prea cunoaste istoria personajelor. Am inteles ca (spoiler, bine?) Gourry ar fi avut un frate mai mare si ar fi furat sabia din sanul familiei pentru ca, nu mai stiu, ori era un fel de mar al discordiei, ori pentru protectie... in fine. As vrea sa specifice in viitoarele sezoane.
Si ca o concluzie, are un fizic de invidiat.
Mi-ar placea totusi sa se afle mai multe despre viata lui. In afara de Amelia si un pic Zelgadis, nu se prea cunoaste istoria personajelor. Am inteles ca (spoiler, bine?) Gourry ar fi avut un frate mai mare si ar fi furat sabia din sanul familiei pentru ca, nu mai stiu, ori era un fel de mar al discordiei, ori pentru protectie... in fine. As vrea sa specifice in viitoarele sezoane.
Si ca o concluzie, are un fizic de invidiat.