11-01-2012, 09:47 PM
Nu stiu de ce traiam cu impresia ca ti-am lasat com. In fine.
Incearca sa faci propozitiile mai ample si sa te folosesti de ceea ce ai in jurul tau.
Acum sa trec la sarut, tu ai ceva cu "magic", aproape in fiecare capitol al tau a fost prezent. De ce nu incerci sa aduci ceva nou? Cum ar fi ca "picioarele lor se desprind de sol si prind aripi invartindu-se spre inaltul cel" sau mai stiu eu...
Cand ai descris sarutul, nu pricep de ce ai fragmentat totul in paragrafe, pentru ca era aceeasi idee si avea nici un sens.
Eu am impresia ca actiunea se petrece mult prea repede, dar nu stiu de ce. Cu toate ca esti deja la capitolul 27 asa am impresia. Tu ai facut capitolele mici in detaliu cu fiecare actiune in parte, de la cea mai mica [ nu am zis ca e rau] , dar daca tin eu bine minte atunci ei s-au cunoscut de foarte putin timp si deja au ajuns la dragoste.
Atat. Scuze intarzierea.
Bye.
Citat:Sasuke se pirede printre abisalele forme de negru infinit.E prea seaca propozita, nu are nici cel mai mic farmec. Pe mine una ma atrage, asa ca cel mai bine era sa o "umpli" cu putina descriere. Gen: Incet corpul lui Sasuke se pierdea in acel negru abisal, unele parti ale corpului deja fiind inghitite [..] In orice caz se putea in multe feluri dezvolta si eu chiar nu pricep ce e cu acele pete negre ce au aparut de nicaieri. Daca era o figura de stil, eu nu am priceput-o, dar daca nu nici atat -.-". Nu prea am inteles ce ai dorit sa faci.
Citat:Mana lui o atinge instinctiv pe a mea. Ma strange tare de mana si ma trage mai aproape de el, imi duce mana langa fata lui si se opreste. Totul este inghetat in jurul nostru.Ce e cu bold, banuiesc ca ti-ai dat seama ca e repetitie si pe mine ma sacaie acest lucru plus ca prima propozitie e al naibii de seaca si finalul celei de-al doilea m-a cam "izbit" de podea. Adica ai incheiat prea sec. Daca tot era acel intuneric acolo [ care inca nu mi-am dat seama ce e cu el] trebuia sa te folosesti de el ca sa realizezi o fraza frumosa. Gen: Niste degete reci imi cuprind mana si ma leaga de o persoana-> ca sa arati cat de cat si teama ei si faptul ca se uita si prin alte parti<- ce imediat imi trage trupul langa al sau uitandu-se profund in ochii mei, insa pare ca asteapta ceva din partea mea. Dar ce? [...]
Incearca sa faci propozitiile mai ample si sa te folosesti de ceea ce ai in jurul tau.
Acum sa trec la sarut, tu ai ceva cu "magic", aproape in fiecare capitol al tau a fost prezent. De ce nu incerci sa aduci ceva nou? Cum ar fi ca "picioarele lor se desprind de sol si prind aripi invartindu-se spre inaltul cel" sau mai stiu eu...
Cand ai descris sarutul, nu pricep de ce ai fragmentat totul in paragrafe, pentru ca era aceeasi idee si avea nici un sens.
Eu am impresia ca actiunea se petrece mult prea repede, dar nu stiu de ce. Cu toate ca esti deja la capitolul 27 asa am impresia. Tu ai facut capitolele mici in detaliu cu fiecare actiune in parte, de la cea mai mica [ nu am zis ca e rau] , dar daca tin eu bine minte atunci ei s-au cunoscut de foarte putin timp si deja au ajuns la dragoste.
Atat. Scuze intarzierea.
Bye.
![[Imagine: h8v.gif]](http://imageshack.com/a/img560/9494/h8v.gif)