Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ten-ten sau Ino?

Ten-Ten: fata este foarte frumoasa si simpatica. Inca din prima serie am indragit-o, cred ca singura fata care nu era innebunita de Sasuke - bine, mai era si Temari -. Gandea inainte de a actiona si e destul de puternica. Cu toate ca e cam baietoasa. Mie asa mi s-a parut. Un ninja foarte bun si curajos, fata de multi alti. Chiar si in Shippuden se vede o evolutie a ei, mult mai frumoasa si mai puternica, insa si-a pastrat acel aer simpatic.

Ino: Mama cat am putut sa o detest eu pe fata asta inca de la inceput. In prima serie avea aerul de "eu sunt cea mai tare" si ma ducea cu gandul la o pitipoanca. Acum nu pot sa dau vina in intregime pe ea ca a rupt prietenia cu Sakura, prietenie ce nu merita rupta mai ales din cauza unui baiat pe care ea nu l-a iubit cu adevarat - mie asa mi s-a parut - era mai mult o obsesie. Transforma totul intr-o competitie, dar si Sakura facea asta - uneori -.
In prima serie slaba si deloc frumoasa [ sau mi se puse mie pata si nu am mai vazut frumusetea]. Plus de astea, nu era deloc curajoasa si nici foarte puternica desi se credea.
In a doua serie lucrurile s-au cam schimbat si ea a evoluat. Am observat ca si-a reluat prietenia cu Sakura - poate i-a venit mintea la cap -. E mai frumoasa, dar la putere... are cam aceleasi tehnici ca si in prima serie [ asa tin eu minte].

Sa aleg, ar fi... Ten-ten.

off topic: Sasha editeaza postul si scrie minim 4 randuri.
[Imagine: h8v.gif]

Răspunsuri în acest subiect
Ten-ten sau Ino? - de Ayame. - 04-12-2011, 05:19 PM
RE: Ten-ten sau Ino? - de i Ramenn. - 04-12-2011, 05:56 PM
RE: Ten-ten sau Ino? - de Piersicuta - 05-12-2011, 07:11 PM
RE: Ten-ten sau Ino? - de MeePew - 05-12-2011, 09:08 PM
RE: Ten-ten sau Ino? - de Black Rose - 11-12-2011, 01:12 AM
RE: Ten-ten sau Ino? - de yaoi maniac - 11-12-2011, 05:21 PM
RE: Ten-ten sau Ino? - de hiimera - 13-12-2011, 10:09 PM
RE: Ten-ten sau Ino? - de Sasha. - 10-01-2012, 09:11 PM
RE: Ten-ten sau Ino? - de Rose ^^ - 11-01-2012, 09:26 PM
RE: Ten-ten sau Ino? - de Evvie. - 14-01-2012, 11:20 AM